Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat előtt vagy után érdemes Coming outolni?
Már egy jó ideje szeretném tudatosítani a szüleimmel, hogy én majd lányt szeretnék hazavinni.
Tapasztalt emberek válaszait várom akik már belelátnak ebbe, hogy mi lenne az előnyösebb.
Nem tudom eldönteni, hogy mikor alkalmasabb elmondani:
Mielőtt találok magamnak egy lányt vagy amikor már van egy kapcsolatom/alakulgat valami.
Úgy gondolom mindegyiknek van előnye hátránya...hogy mindenki értse mire gondolok:
Ha úgy elmondom,hogy szingli vagyok, akkor legalább tudják, hogy mire számítsanak majd és lesz idejük feldolgozni, viszont lehet, hogy nem lennék elég meggyőző, félek, hogy nem vesznek majd komolyan.
Ha úgy mondom el, hogy már van egy kapcsolatom/randizom valakivel akkor az sokkal meggyőzőbb, viszont lehet, hogy keresztbe tenne a dolognak és mellékesen úgy nehezebb olyan lányok számára opciónak lenni akik már felvállalták,hogy én még nem, szóval nehezebben is találok kapcsolatot. Legalábbis nekem így jött le :/
Már volt egy párom, de az a kapcsolat titokban ment sajnos.
17 vagyok, már jó ideje szeretném ezt közölni a szüleimmel, de mindig kifogásokat kerestem, úgy érzem eljött az idő.
Utána. De mév ne vidd haza a barátnőd.
Hagyj nekik időt feldolgozni...
Nem ismerjük a szüleid de biztosan jö ötlet elmondani amig otthon laksz?
Nekem alakul valami, és még nem mondtam el nekik, mivel biztos hogy nem vennék komolyan amúgy. Anyum meg mondta hogy nem kell még nekem fiúznom, hát jó, azt nem is fogok egy ideig biztos XD.
Anyudnak szerintem elmondhatod, így már kevesebb teher lesz ezzel kapcsolatban rajtad. De szerintem feltűnő hogy nem érdekelnek a fiúk, főleg a korodban.
De ha lesz valaki és eljársz vele, az is feltűnő lesz. De betudhatják egy nagyon jó barátnőnek.
Gondolkoztam azon, hogy elmondom anyukámnak először és csak utána apának, talán neki jobb belátása lenne arra is, hogy apu mit gondolna erről.
Most össze-vissza fogok válaszolni, amire emlékszem :D
A 19 éves leányzó kérdezett a kapcsolatomról, igen, az nem volt nagyon hosszú életű, 3 hónapig tartott a dolog. Alapból ez a "próbaljuk meg" kezdetű volt ezért sem vertem nagy dobra.
Egyik válaszoló írta, hogy lehet azt hinnék a szüleim, hogy ártott a karantén és azért gondolok ilyeneket. Igazaból ez ésszerű gondolat, viszont nem hiszem, hogy ezt gondolnák a szüleim. Egész jól, mentálisan egészségesen viseljük ezt az időszakot.
Apám részéről gondolom azt, hogy lehet nem venné komolyan.
Rám és a nővéremre aki 20 éves, még mindig eléggé gyerekként tekint... Ha elmondom neki, mindenesetre megpróbalom a leghatározottabb énemet elővenni.
Apám lehet azt hiszi, hogy egy fiú haverommal járok 😅 ezt a nővérem monda, hogy szerinte ezt hiszi apa.
Inkább csak fiú barátaim vannak mostanában akikkel naponta tartom a kapcsolatot.
És van egy aki nagyon figyelmes volt a családomra és küldött karácsonyi ajándékot nekik is és egyéb figyelmességek.
A válaszokból úgy jött le, hogy jobb ötlet lenne, hogyha nem vonnám bele a harmadik felet. Valószínűleg így lesz, ha elmondom.
Igazából kitagadni biztos nem fognak, apám se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!