Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már egy jó ideje élünk szexuális életet, viszont egyszer sem sikerült orgazmust elérni.

Mi lehet a gond? (még soha nem volt orgazmusom!)

2021. febr. 11. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem beszélgessetek arról hogy mi esik jól neked, mi az ami izgalmat okoz, és hogy az a dolog mitől lenne jobb, (pl. izgatna ha nyalás közben simogatnád a mellem, vagy ilyesmi). Ha van valami dolog ami izgat, de még nem próbáltátok, mond el, és beszéljetek arról kinek mi a véleménye róla (pl. vibrator ha még nem próbáltátok, agy másik féle vibrátor, bármi új technika, vagy esetleg szexjáték). A fő a kommunikáció, ha találtatok dolgokat amik izgatnak azokat próbáljátok ki, lehet több alkalom kell mire ráérez a barátnőd, összehangolódtok. A barátnődnek te tudsz orgazmust okozni? Van valami ami őt izgatja, csak te nem akartad kipróbálni?

Ui.: aki szerint egy nő csak egy pénisztől tud elélvezni az nagyon gyorsan takarodjon vissza a hetero kategóriába.

2021. febr. 12. 00:06
 2/8 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek mindig van orgazmusa, viszont nekem eddig még soha nem jött össze.
2021. febr. 12. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 00:06 kor író válaszolónak, talán annyit tennék hozzá, hogy te epengeded magad, vagy görcsölsz rajta?

Tudod az sem mindegy ám te hogy éled meg a dolgot, ráfeszülsz, vagy hagyod.

Magadnak tudsz orgazmust okozni?

2021. febr. 12. 07:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem.. úgysem megy :/
2021. febr. 12. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. A női orgazmus nagyon összetett dolog. Neked kb.kötelező ipari mennyiségben maszturbálnod, hogy megtanuld élvezni és kiismerd a tested igényeit.
2021. febr. 12. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát elsősorban tényleg a saját tested kellene megismerned, mert ha te sem tudod, neked mi a jó, akkor a másik hogy jöjjön rá?

Mindemellett a szex nem egy tornamutatvány vagy egy verseny, ahol mindenképp győzni kell. Az együttlét lényege maga az együttlét, hogy figyeljetek egymásra. Ha a párod veled van, akkor engedd bele magad az érzésbe.

2021. febr. 12. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt barátnőm, aki nem tudott eljutni a csúcsra. Az segített, hogy sokat maszturbáltunk együtt, de úgy, hogy közben egyedül volt. Cseteltünk, képet, videót küldtünk és izgattuk a másikat. Főleg én őt. Így megvolt a szexuális izgalom, az intimitás, de nem volt rajta nyomás, a saját tempójában maga jutott el a csúcsra végül.

18L

2021. febr. 15. 00:12
 8/8 A kérdező kommentje:

De nekem sehogysem megy.

Magamtól sem. Hogy tudnám kitapasztali hogy hogyan jó nekem?

2021. febr. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!