Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam a csúcsra juttatni, miért?
Soha nem volt ilyen gond.. 4 hónapja rendszeresen szexelunk, és soha nem volt ilyen gond a barátnőmmel. Soha. Tegnap éjjel toltunk egy hatalmas menetet, de sehogy nem sikerült csúcsra vinni. Pedig be volt indulva rendesen. Nem tudja megmondani hogy mi a gond, de elv nem én. Meg nem az hogy másra gondolt akivel lenni szeretett volna, és hogy ne agyaljak.
Nem mondtam neki semmit, csak hogy sajnálom és ne haragudjon, de ezen kívül semmit tényleg. Nagyon rosszul esett.. Mit tegyek? Mi lehetett?
Funfact: találkozott tegnap az exével
Ne görcsölj rá, néha van ilyen. Cisz csajok néha nem tudnak elmenni, de ettől még lehet jó a szex. Azt mondja jó neki, akkor hidd el.
Ha követelménnyé teszed, akkor csak azt éred el, hogy színlelni fogja.
Van ilyen.
báár nekem nincs párom. De vannak időszakjaim,mikor ha tehetem naponta 2x kielégítem magam annyira bevagyok indulva. Kb alig érek magamhoz fél perc alatt elmegyek. Vannak időszakok mikor meg egyedül vagyok és élvezhetném,hogy üres a ház napokra. És akárhogy masztizok,nem bírok elmenni.
Pont ez volt tavaly, mikor a szüleim rokonokhoz mentek 3 napra. És 3 nap alatt hiába próbálkoztam. Nem bírtam elmenni.
Előfordul. Ne agyalj rajta :)
Aztán persze hagytam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!