Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok nektek kikből áll a baráti körötök?
Figyelt kérdés
a, hetero lányok
b, hetero fiúk
c, biszex lányok
d, biszex fiúk
e, meleg lányok
f, meleg fiúk
Értelemszerűen többet is megjelölhettek.
2021. febr. 10. 15:18
5/9 anonim válasza:
a-tól f-ig nem a szexuális irányultságuk, hanem a személyiségük alapján válogatom meg a barátaimat, van köztük ilyen is, olyan is (egy típus "hiányzik" csak: az intoleráns, aki nem képes elfogadni)
6/9 anonim válasza:
Én se ez alapján válogatom őket,de valahogy megtaláljuk egymást.
Az egyetemi meg a gimis haverjaim is meleg srácok voltak, a mostani baráti körömben van egy bi srác, két heteró srác, és egy bi lány.
Amikor összebarátkoztunk, még nem tudtam róluk kb semmit, de tudat alatt bevonzzottunk egymást.
7/9 A kérdező kommentje:
Persze, nem is úgy gondoltam hogy direkt ez alapján válogatjátok őket. Csak simán hogy kikből áll.
2021. febr. 10. 19:47
8/9 anonim válasza:
nem válogatom őket, ettől függetlenül:
1 meleg/biszex lány
5 heteró lány
kb 2 heteró fiú
1 meleg fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!