Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha választhatnátok lennétek heterok?
9
A heteroszexualitas a termeszetes, ezt en el is ismerem. Gyereket is szeretnek, viszont ha nincs meg az apai szerep, sajnos az ugy nem az igazi. Sajnos az erzeseimet nem tudom befolyasolni.
Egyetértek a #9 es válaszolóval.
Aki igent írt megindokolná nekünk, hogy miért írta azt??
Szerintem az elfogadás ott kezdődik,ha erre valaki azt mondja nem akarna az lenni,mert szereti így is magát.
Egyébként én sem akarnék.
Csak amiatt kérdeztem, ilyen erőteljesen (12 es vagyok), mert nekem mondjuk nagyon rosszul esne, ha a barátnőm azt gondolná, hogy egyszerűbb lenne neki egy pasival lennie, de velem van, hiszen leszbikus.
Szóval értitek...
Meg én sem mondanám azt a barátnőmnek, hogy figyelj, azért vagyok veled, mert hozzád vonzódom, de bárcsak a pasikhoz tudnék vonzódni, mennyivel egyszerűbb életem lenne... megfelelhetnék a családnak stb...
Szóval nagyon is érdekel, aki igent ír/írt az miért írta azt.
Pfff. Nem.
Elnézem a korombeli csávókat, nagyon lelombozó amit látok. Kétlem hogy a legtöbb nõ szexuális vonzalmon túl sokmindent kezdeni akarna velük.
Nem
Biszex vagyok, inkább női preferenciával
Nem változtatnék fajta, így is teljesen rendben vagyok magammal, mások véleménye meg nem érdekel
Én is inkább lennék heteró.
Sajnos gyerekként is sok bántalom ért,szemüveges,kutyabolond kislányként.
Vissza húzódó kisegér voltam. Nagyon sokat bántottak kirekesztettek. áltiban és gimiben is így volt. Bár sokat fejlődtem külsőre is persze,meg mindenben. Kutyabolondságból nem gyógyultam ki :D
De hogy hozzá jött,hogy a nők is vonzanak. Biszex vagyok,de leginkább a nők vonzanak. Voltam szerelmes férfibe is. Annyi,hogy nagyon kevés férfi tud meg fogni külsőre és belsőre is.
Nőknél szélesebb a skála.
Nagyon nehéz így.
Nekem ez teljesen megnehezíti a dolgokat.
Nővel sem voltam még,mert félek.
Nagyon rossz így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!