Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen a viszonyod a szüleidde...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a viszonyod a szüleiddel? Tudják, hogy leszbikus vagy? Bemutatnád a barátnõdet otthon?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 18:01
A kérdező szavazást indított:
Pozitív, elfogadóak, a párommal is jóban vannak
Elfogadták, de nem osztok meg mindent
Okés a viszonyunk, de nem beszélek a magánéletemrõl, és õk se kérdeznek
Viharosnak mondanám, sokat veszekszünk de nem titkolódzom
Kamuzok nekik, bár szerintem sejtik
Nem nagyon beszélek velük, max csak felszínesen
Egyáltalán nincs kapcsolat, kitagadtak/én tagadtam ki õket
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan "csak" biszexuális vagyok, bár jobban húzok a lányok felé, és rólam tudják de nem akarnak tudomást venni róla, afféle "nem kérdeztem ne beszélj róla" tabusodás alakult ki közöttünk, és én vagyok a bűnbak ha fel merem hozni.
2021. febr. 6. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszexuális vagyok, de még nem mondtam el a szüleimnek. Viszont szerintem sejtik. Amikor ilyesmi kerül szóba anya azt mondja, hogy nem intéli el az ilyesmit, de nem érti meg apa meg csak annyit mond, hogy ha nem tudja nem is fáj neki.
2021. febr. 6. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszex vagyok:D Én nem mondtam el nekik, soha nem is fogom(szerintem egyáltalán nem sejtik). Amúgy elfogadnának,de egyszerűen nekem olyan furcsa lenne, na meg onnantól egyre kevésbé maradna titokban és nekem inkább jobb így
2021. febr. 6. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Anyum is leszbikus,így elfogadja. 21L
2021. febr. 7. 01:31
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha anyud leszbikus lenne akkor nem születtél volna meg + akkor halljuk csak ezt a "vannak olyan nők akiknek abszolut nincs szüksége férfira", és a "gyereknek semmilyen hátránya nem származik belőle ha leszbikusok nevelik" süki dumát.
2021. febr. 7. 02:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondtam el nekik, de múltkor pl álmomban bátyám olyat mondott, hogy "mindenki tudja, hogy leszbikus vagy", szóval simán lehet, hogy olyan egyértelmű, hogy rájöttek magukról.

amúgy ha összeszedem magam, és lesz barátnőm, akkor majd elmondomeg bemutatom nekik, hiszen akkor már nem gondolhatják azt, hogy a levegőbe dobálózom csak.

meg szerintem sokkal egyszerűbb lehet elmondani azt, hogy "Anya, apa, barátnőm van", mint azt, hogy "Anya, apa, meleg vagyok" /tudom hogy leszbikusok vagyunk, de a meleg szerintem jobb szó /

2021. febr. 7. 08:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszex vagyok, nálam nagyon jól fogadták. A barátnőmmel is kijönnek, sőt jobban bírják mint bármelyik volt pasimat. Ebbe gondolom az is benne van, hogy látják hogy még senkivel nem voltam ilyen boldog.
2021. febr. 7. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Leszbikus vagyok, anyám tudja, elfogadta, de egyébként nem osztok meg mindent, mert semmi köze hozzá.

Apámmal amúgy se tartom a kapcsolatot, így neki nem mondtam el.

2021. febr. 7. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én (ahogy bonyolultan mondanák) homoromamtikus biszex vagyok! Szinte mondanám magam leszbinek (95% lányok, 5% fiúk) mivel még 18 alatt vagyok ezért még nem mondtam mert azt hinnék a levegőbe beszélek, de úgy döntöttem ha lesz barátnőm elmondom! Csak hogy alig találni valakit... nem akarok panaszkodni, DE! szinte Szegeden ahol lakom csak heteró lányokba botlottam és voltam szerelmes... De úgy szeretnék végre barátnőt így itt a gyakorin írogattam pár embernek, de mind túl messze van(és 1 barátom lett, pánszex de csak barátok vagyunk, mivel neki van párja,de aranyos és jókat lehet vele beszélgetni ami pozitív!)

A panaszkodásomat nem kell elolvasni, mert nem lényeges... És nem ide kapcsolódik...

2021. júl. 12. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!