Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik hogy megtudják változtatni a leszbikusokat?
“ pusztán közlik a tényeket, hogy a férfi+nő felállás a természetes és ez a legjobb mindkét félnek “
Természetességet rövidre fognak annyival, hogy homoszexuális magatartás az állatok között is fellelhető, élvezeti célokból is.
A statisztikák meg egyértelműen azt mutatják, hogy leszbikus kapcsolatban mindkét félnél több az orgazmus, mint pl hetero kapcsolatban.
De itt is megkérdezhetsz olyan leszbikusokat, akik voltak már férfival, hogy mennyire is volt az nekik kielégítő... Na de biztos jobban tudja egy széjjel diszlájkolt gyk huszár.
“ férfi+nő felállás a természetes és ez a legjobb mindkét félnek.”
Na, pont ilyen nevetséges érveket szoktak felhozni, meg hogy mennyivel jobb lenne nekem pasival.
“De itt is megkérdezhetsz olyan leszbikusokat, akik voltak már férfival, hogy mennyire is volt az nekik kielégítő... “
Nem feküdtem le sose fiúval, de volt barátom gimis koromban. Kedves, értelmes, kifejezetten helyes srác volt, mégse éreztem iránta semmit.
Utolsó, nem akarok meggyőzni senkit, csak jó lenne ha nem fárasztanának az ilyen “kigyógyítalak a melegségből dumákkal”
Köszönöm a válaszod, örülök hogy van aki így gondolkodik. :)
28-as vagyok!
Az ilyen emberekkel sajnos nem tudsz mit kezdeni, egyszerűen ha nem tudja elfogadni, hogy te neked valójában mi a jó, akkor akkor enged el mint ismerőst! Azokkal foglakoz akik elfogadnak és nem akarnak megváltoztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!