Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A férfiak miért hiszik hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik hogy megtudják változtatni a leszbikusokat?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 17:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert naívak,nem tűrik a visszautasítást,és nem tudják elfogadni azt a tényt,hogy igenis vannak nők,akik nem azért leszbikusak mert nem voltak még rendesen *********.
2021. febr. 6. 20:29
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem megvaltoztatni akarjak csak megdugni.
2021. febr. 6. 23:57
 23/31 anonim ***** válasza:
4%
Nem hiszik és nem is akarják pusztán közlik a tényeket, hogy a férfi+nő felállás a természetes és ez a legjobb mindkét félnek. Amit ti nem tudok elfogadni, ezért belemagyarázzátok hogy annyira rázok vannak kattanva meg meg akarnak változtatni. Ennyi az egész. Aki meg látott élőben, igazi leszbikus nőt, az nagyon is jól tudja, hogyvez a megváltoztatás és megdugás dolog tárgytalan.
2021. febr. 7. 02:55
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

“ pusztán közlik a tényeket, hogy a férfi+nő felállás a természetes és ez a legjobb mindkét félnek “

Természetességet rövidre fognak annyival, hogy homoszexuális magatartás az állatok között is fellelhető, élvezeti célokból is.

A statisztikák meg egyértelműen azt mutatják, hogy leszbikus kapcsolatban mindkét félnél több az orgazmus, mint pl hetero kapcsolatban.

De itt is megkérdezhetsz olyan leszbikusokat, akik voltak már férfival, hogy mennyire is volt az nekik kielégítő... Na de biztos jobban tudja egy széjjel diszlájkolt gyk huszár.

2021. febr. 7. 09:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert teljes tévedésben vannak arról, hogy miért vonzódik egy leszbikus egy másik nőhöz. Ebben az a groteszk, hogy nem látják, hogy ugyanazért, amiért egy férfi vonzódik egy nőhöz! Tudniillik a lelki, és végül is a testi vonzódás, az a mozgatórugó.
2021. febr. 7. 09:03
 26/31 A kérdező kommentje:

“ férfi+nő felállás a természetes és ez a legjobb mindkét félnek.”

Na, pont ilyen nevetséges érveket szoktak felhozni, meg hogy mennyivel jobb lenne nekem pasival.

2021. febr. 7. 09:10
 27/31 A kérdező kommentje:

“De itt is megkérdezhetsz olyan leszbikusokat, akik voltak már férfival, hogy mennyire is volt az nekik kielégítő... “

Nem feküdtem le sose fiúval, de volt barátom gimis koromban. Kedves, értelmes, kifejezetten helyes srác volt, mégse éreztem iránta semmit.

2021. febr. 7. 09:17
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
nekem van jó pár lánypár barátom, pontosan tudom mennyire hidegen hagyja őket a férfiak, tudom mire gondolsz kérdező! De azok a férfiak akit nem tudják elfogadni bármilyen okból kifolyólag ezt a dolgot, úgy sem fogod tudni őket meggyőzni! Ahhoz ismerniük kell bensőségesen legalább egy olyan nőt aki leszbikus, és tudni kell elfogadnia, hogy van ilyen! Ahogy írtad nem utáljátok a férfiakat( legalábbis akiket én ismerek azok sem utálják a férfiakat) , csak teljesen semleges számukra érzelmileg egy férfi!
2021. febr. 7. 12:33
 29/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem akarok meggyőzni senkit, csak jó lenne ha nem fárasztanának az ilyen “kigyógyítalak a melegségből dumákkal”

Köszönöm a válaszod, örülök hogy van aki így gondolkodik. :)

2021. febr. 7. 12:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

28-as vagyok!

Az ilyen emberekkel sajnos nem tudsz mit kezdeni, egyszerűen ha nem tudja elfogadni, hogy te neked valójában mi a jó, akkor akkor enged el mint ismerőst! Azokkal foglakoz akik elfogadnak és nem akarnak megváltoztatni!

2021. febr. 7. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!