Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen ízűnek kell lennie az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ízűnek kell lennie az EGESZSEGES puncinak?

Figyelt kérdés

mindig ráparáztam erre a témára, és tegnap kinyalt a barátnőm. azt mondta savanykás ízem volt.

ez normális? milyen ízűnek kell lennie? :/

2021. febr. 2. 17:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
(tegnap volt az első szex élményem)
2021. febr. 2. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbbnél sós ízt éreztem, kimondottan undorító ízt még nem tapasztaltam szerencsére. Egyébként semleges ízű, sós beütéssel.
2021. febr. 2. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Pisztácia, szerecsendió aromával.
2021. febr. 2. 17:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát az az egészséges ha a vagina pH-ja savas így az íze is affele kene hogy legyen
2021. febr. 2. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Savas ph miatt szerintwm savanykás. (sosem nyaltam még, de az ujjamon kóstolt "mintám" mindig picit savanykás volt eddig.)
2021. febr. 2. 18:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Enyhén savanykás, enyhén sós.

+ ha eszel előtte valami nagyon intenzív ízű ételt, az is kiérződhet. A fokhagyma pl. nagyon átjön :)

2021. febr. 2. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Savanykásféle. Nem olyan kellemes és édes mint pl a gumicukor, de nem is olyan savanyú mint a savanyított hering.

De egyébként a punciillat egyedi, mindenkinek egy icipicit más.

2021. febr. 2. 18:19
 8/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Volt 1 csajom annak édes volt de volt úgy mond savanyú is de szerintem ez étel függő
2021. febr. 2. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az exemnek, volt édes, volt sós, volt iszonyatosan sós, volt kicsit savanykásabb (az kellemetlen szaggal is járt) igazából mindegyik volt. De volt olyan is, hogy beállt semlegesre.
2021. febr. 2. 18:40
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudnám jellemezni , csak azt tudom , hogy nagyon jó érzés , mikor puncit nyalhatok , egyszerűen alig tudom abbahagyni .
2021. febr. 2. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!