Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem mérhetetlenül alacsony a színvonal lgbt/leszbikus facebook csoportokban?
Nem ócsárolni szeretném, csak kíváncsi vagyok mások hogy látják ezt.
Nekem a hátamon feláll a szőr az ugyanolyan posztok miatt, állandó sértődésekért, felszínes megszólalásokért, az értelmi színvonal meg mintha néha már nem is lenne.
Ti hogy vagytok ezzel?
A napokban kiléptem az összes csoportból, mert rájöttem, hogy sok szükségem nincs ezekre, hogy ezzel legyen tele a fb-m, és sok hasznát se vettem.
(Más tészta, hogy más oldalakon se jobb a helyzet.)
21/L,L
#10-es, ez nagyon jó volt 😂😂 iszom a szavaidat 👌🏻
Sajnos korszakalkotó társkeresős nyafflikáció nincs, és szerintem nem is lesz 😣
Nos, van egy kettő csoport ja, de nem mind ilyen, ahol mind a két nem jelen van, azzal pl nekem nincs bajom, a többi meg van. Már rég nem ismerkedem, mert van pàrom, csak felnézek mi a helyzet.
Egyébként volt egy csoport ahol még kirándulást is szerveztek, szóval nem csak a rosszat kell meglátni.
Ami meg olyan tovább görgetem ennyi.
Tény hogy tele van nagyon fiatalokkal, talán kellene nekik egy ilyen tini csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!