Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti még probálkoztok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti még probálkoztok a netes ismerkedéssel vagy várjátok hogy újra lehessen élőben?

Figyelt kérdés
Eddig probálkoztam a neten ismerkedni de nekem hiányzik a "valóságbeli" kontankt , mégis úgy érzem hogy legjobb lenne csak újra felregisztrálni valami társkeresőre.Ti most hogy vagytok ezzel?
2021. jan. 24. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Ez a netes ismerkedősdi egy rohadt nagy bukta,rá kellett jöjjek néhány nap után,bár csupán baráti célzattal bóklásztam imitt-amott...

Sajnos,Tisztelet a kevés kivételnek!!!! rengeteg a kamu,a komolytalan,a szórakozni vágyó,az értetlen,és még sorolhatnám...

2021. jan. 24. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most Her-en vagyon fent, szerintem itt viszonylag kevés a kamus és ki is lehet választani, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, így legalább kevesebb a felesleges kör. Persze idő és türelem kell, hogy megtaláld a megfelelőt és szerintem nagy elvárásokkal nem érdemes regisztrálni, de próbát megér, főleg, most, hogy máshol nem is nagyon lehet ismerkedni
2021. jan. 24. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most alapból offoltam az ismerkedést, nem a covid miatt. De általánosságban nekem a netes ismerkedéssel sincs bajom, sőt, igazából minden exemet a neten ismertem meg.

Nem kell keseregni, meg előre elhatározni, hogy úgysem találsz senkit, mint ahogy sokan teszik. Vagdalkoznak az emberek állandóan, hogy nincsenek normális nők, miközben magát nyilván a többség annak tartja... Nem mondom, hogy könnyű olyat találni, akivel passzol az ember, de egyáltalán nem lehetetlen.

Mindemellett egy ismerkedésnek nemcsak egyféle kimenetele lehet, de valahogy mindenki azt könyveli el, hogy ha nem lett belőle tartós kapcsolat, akkor csak az idejét vesztegette. Szerintem meg izgi egy másik embert megismerni, függetlenül attól, hogy mi lesz aztán belőle. Ezzel a hozzáállással könnyebb is a dolgom, mintha állandóan azon görcsölnék, hogy kifogjam az igazit.

2021. jan. 25. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Durva en még nem is talalkoztam kamussal se itt se mashol bar annyira nem is kutakodtam
2021. jan. 25. 08:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én itt írtam privátot egy "lánynak" ( ki tudja ki kamus-e) jan. 4.-én és azóta is beszélünk. Eddig hiába beszéltem bárhol srácokkal valami miatt mindig gyorsan véget ért. ( biszex vagyok, ezért)

Jelenleg nem ismerkedek, minek. Megnyertem a jackpotot.

2021. jan. 25. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon várom, hogy újra lehessen élőben mert neten rohadt nehéz.
2021. jan. 25. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, azt hittem neten könnyebb, mint élőben, de kezdem azt hinni, hogy mindenhogy nehéz. 😂 Tinderen 3 napig bírtam, Badoon alig 1 napig... Aztán töröltem is magam inkább. Sima szexkapcsolatba vagy egyetlen alkalmasba is belementem volna már, annyira hiányzik az életemből valaki vagy valami... De a szia mizu hello annyira le tud vinni az életről... Akivel pedig tudtam beszélgetni mondhatni normálisan, azzal beszélgettünk kb. 12 órán keresztül és ennyi. Eltűnt a dolog. Csak azt sem értem, hogy (vegyük példának a tindert) ha valakig jobbra húzok, attól akarok valamit. De nem, a többség ismerkedni sem akar. Hát bevallom, már én sem akarok. Belefáradtam ebbe a folytonos ismerkedésbe. Hiányzik az újdonság varázsa nyilván, de katasztrófa a netes ismerkedés. Élőben meg... 10-ből 9 ember hetero, a maradék egy akit kinézel, az meg 1-es a biszex skálán. 😂
2021. jan. 26. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Én próbáltam neten ismerkedni, de többségében csak idiótákkal van tele.

Értelmes lányt nehéz találni, vagy csak engem kerülnek el azok, akik nem az egyéjszakás kapcsolatokra utaznak.

2021. jan. 27. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Az összes páromat a netről ismertem meg. Ebből az utóbbi volt hosszabb távú, sokáig tartott mire megtaláltam, de megérte. Itt már előttem írták, hogy nem szabad feladni.
2021. jan. 31. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!