Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek 11 év sok vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 11 év sok vagy nem?

Figyelt kérdés

a lényeg ő 14 én 25 de mindent meg tennék érte akár még meg várnám azt a 4 évet is

per pillanat ő a legfontosabb az életemben és hiába szerelmes belém más én csak rá tudok gondolni

2021. jan. 24. 17:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Minden a mentalitáson múlik. Viszont kétlem, hogy egy 14 éves tudjon teljesen érett felnőlt módjára gondolkodni, élni.
2021. jan. 24. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

10: ez esetben nem semmi testi adottságokkal lehet megáldva.

És nem, nem csak arra gondolok, mielőtt bárki leszólna, hanem úgy általánosságban.

2021. jan. 24. 21:05
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez kamukérdés, több ilyen is van már fent, keressetek rá.
2021. jan. 24. 21:24
 14/23 A kérdező kommentje:
13-as én egy tök őszinte embernek tartom magam és nem tudom hogy ilyen kérdésben mi értelme lenne kamuzni
2021. jan. 25. 04:59
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
Jeez, mi az istent akarsz egy gyerektől?
2021. jan. 25. 08:34
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Ilyenbe en is futottam bele 1x bar nem voltam szerelmes es lány 16 volt meg majdnem 18, egy hónapon mult h beloltsem es hat:D 1x csak apja (nevelő apja) felhívott h az o lánya nem leszbikus es ha az lesz akk majd helyén kezelik a dolgot, amugy meg feljelenthet ugyh ne keressem :D aztan nem kerestem :D. Ennyi a stori.
2021. jan. 25. 08:48
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
Jézus atyám. Először felröhögtem, utána 2 percig néztem hogy ez most valami vicc?! 14 éves kislányba vagy szerelmes 25 évesként????? Ez már azért durva baszki
2021. jan. 25. 19:32
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Ha azt mondanád ő 21 te meg 32 akkor azt mondanám így is necc, de megpróbálni meg lehet. 14 évesen gyerek még, hiába érett a viselkedése, gondolkodása. Saját tapasztalatból mondom, engem is mindig koraérettnek tartottak, sokkal jobban kijöttem az idősebbekkel mint a saját korosztályommal és mégis ha visszatekintek annyira sokat változtam még ha csak az elmúlt 5 évemet nézzük hogy ha találkoznék az akkori önmagammal mindketten csak pislognánk hogy hátezmeghogylehet? 14 évesen még nagyon keveset tapasztalt a világból, ráadásul a napirendje egy 14 évesnek merőben más mint egy 25 évesnek főleg ha már dolgozol is. Azzal meg szintén nem kellene összejönnöd aki szerelmes beléd, azt mondod téged ő nem vonz egyáltalán, keress olyat aki vonz, nincs más alapon hülyeség kapcsolatba menni úgysem lenne jó vége.
2021. jan. 25. 20:12
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Csak azért kommentelek, mert 11 év volt köztem és a másik illető közt is. Kicsit más felállásban, ő akkor volt 27 én pedig 16. Nem volt köztünk testileg semmi, pedig akartuk. Max 1 éve volt akkor annak, hogy felfogtam, a saját nememhez vonzódom. Ő biszexuális volt egyébként. Telt az idő, majd betöltöttem a 17-et. És akkor már azt mondta, hogy nincs akadály. Volt. Magamon éreztem azt, hogy ez semmiképp nem fog menni. Mérhetetlen szerelmes voltam, de gimnazista, gyerek, a szüleimmel laktam, stb. Ő pedig egy egyedül élő, dolgozó nő volt. Semmiképp nem működött volna, annyira pedig szerettük egymást, hogy ne csak egy szex legyen, mert ha lett volna, jobban fájt volna, és nehezebben ment volna az elengedés.

Először is kicsit fura nekem, hogy 14 éves gyerek iránt érzel így... 7.8. osztályos kislányról beszélünk, gondolj bele... Teljesen más az életszínvonalatok (jelenleg), a nézeteitek, a gondolkodásmódotok, az életcéljaitok... Elhiszem, hogy 20-nak néz ki, de lelkileg, belsőleg mégiscsak gyerek. Fogalmam sincs amúgy ennyi idősen hogyan tudsz ilyen fiatal lány iránt így érezni. Hetero felállásban mellesleg meglincselnének, ha pasi lennél... A helyetekben elengedném ezt a dolgot. Lépjetek túl. Rosszkor, rossz időben találkoztatok. Nyilván okkal. De így kellett lennie. Semmiképp nem működne és nem is lenne egészséges ebben a jelenlegi felállásban ez a kapcsolat. A szülei mit tennének? Például... Gondolj az ő helyzetére is. Ne a szavait figyeld, hanem azt, hogy mi lenne neki a legjobb.

2021. jan. 26. 18:20
 20/23 anonim ***** válasza:
17 évesen nem mertél összejönni egy felnőtt nővel? :(
2021. jan. 26. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!