Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 11 év sok vagy nem?
a lényeg ő 14 én 25 de mindent meg tennék érte akár még meg várnám azt a 4 évet is
per pillanat ő a legfontosabb az életemben és hiába szerelmes belém más én csak rá tudok gondolni
10: ez esetben nem semmi testi adottságokkal lehet megáldva.
És nem, nem csak arra gondolok, mielőtt bárki leszólna, hanem úgy általánosságban.
Csak azért kommentelek, mert 11 év volt köztem és a másik illető közt is. Kicsit más felállásban, ő akkor volt 27 én pedig 16. Nem volt köztünk testileg semmi, pedig akartuk. Max 1 éve volt akkor annak, hogy felfogtam, a saját nememhez vonzódom. Ő biszexuális volt egyébként. Telt az idő, majd betöltöttem a 17-et. És akkor már azt mondta, hogy nincs akadály. Volt. Magamon éreztem azt, hogy ez semmiképp nem fog menni. Mérhetetlen szerelmes voltam, de gimnazista, gyerek, a szüleimmel laktam, stb. Ő pedig egy egyedül élő, dolgozó nő volt. Semmiképp nem működött volna, annyira pedig szerettük egymást, hogy ne csak egy szex legyen, mert ha lett volna, jobban fájt volna, és nehezebben ment volna az elengedés.
Először is kicsit fura nekem, hogy 14 éves gyerek iránt érzel így... 7.8. osztályos kislányról beszélünk, gondolj bele... Teljesen más az életszínvonalatok (jelenleg), a nézeteitek, a gondolkodásmódotok, az életcéljaitok... Elhiszem, hogy 20-nak néz ki, de lelkileg, belsőleg mégiscsak gyerek. Fogalmam sincs amúgy ennyi idősen hogyan tudsz ilyen fiatal lány iránt így érezni. Hetero felállásban mellesleg meglincselnének, ha pasi lennél... A helyetekben elengedném ezt a dolgot. Lépjetek túl. Rosszkor, rossz időben találkoztatok. Nyilván okkal. De így kellett lennie. Semmiképp nem működne és nem is lenne egészséges ebben a jelenlegi felállásban ez a kapcsolat. A szülei mit tennének? Például... Gondolj az ő helyzetére is. Ne a szavait figyeld, hanem azt, hogy mi lenne neki a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!