Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 11 év sok vagy nem?
Figyelt kérdés
a lényeg ő 14 én 25 de mindent meg tennék érte akár még meg várnám azt a 4 évet is
per pillanat ő a legfontosabb az életemben és hiába szerelmes belém más én csak rá tudok gondolni
2021. jan. 24. 17:54
1/23 anonim válasza:
Csak szólok, hogyha nem akarsz, nem kell várnod. Teljesen legális a 14 életév.
2/23 anonim válasza:
Valami nem stimmel....a kérdező a 25 éves és a nő, a nicknév alapján?
4/23 anonim válasza:
Ha ennyire szerelmes vagy egy 14 évesbe, sajnos valószínű, hogy nagyon nagyot fogsz csalódni.
Tudom, ilyenkor nem megy, de jobb lenne neked, ha annak a közeledését fogadnád, aki szerelmes beléd.
5/23 anonim válasza:
Kiváncsi lennék a kislány apja mit szólna ehhez a ‘kapcsolathoz’!
6/23 A kérdező kommentje:
és ha az aki szerelmes belém egyáltalán nem tetszik se belsőleg se külsőleg ? akkor hogy legyek boldog mellette? nem egy olyan társat keresek aki csak szex és a többi érzelem meg kit érdekel.....
2021. jan. 24. 18:11
7/23 anonim válasza:
Nem lenne baj, ha még 1-2 évig csak barátkoznál vele, mert ő még kislány. Ha te valóban ennyire kitartó vagy, akkor várj, hogy neki is legyen ideje átgondolni. 15-16 évesen már érettebben tud dönteni.
8/23 anonim válasza:
6. természetesen akkor vele sem, egyértelmű.
Ha el tudod fogadni, hogy ezzel a lánnyal nem tart örökké, akkor önmagában a korkülönbség nem akadály. 4. voltam.
9/23 *Felhasználói név válasza:
Számomra ez felfoghatatlan, hogy egy 25 éves nő hogy lehet oda ennyire egy 14 évesért (kislányért)
10/23 A kérdező kommentje:
a 14 éves kislányt mindenki 20 körül tippeli
sőt a gondolkozása se olyan mint egy 14 évesé
2021. jan. 24. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!