Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok miért műpénisszel maszturbálnak, miért nem művaginával?
10-nek!
1. Az intelligencia egyik jele hogy nem általánosítunk. Vannak meleg ismerőseim akik olyan egyetemekre járnak mint: ELTE (a hallgatók szerint kifejezetten sok ott a meleg), Pázmány, BME, Amszterdami egyetem, Londoni egyetem. Olyat is tudok aki bankban dolgozik, és olyat is akinek saját vállalkozása van. (Kft és egyéni is)
2. Az az 1-2 százalék az inkább 10 körül van, a férfiak 92 százaléka, és a nők 87 százaléka tartja teljesen heteronak magát, utána néztem mert az az 1-2 % gyanús volt.
3. Valóban sértő amit a #9 mond, nem is akarom védeni, de a provokálást nem ő kezdte. Ez a kérdés se túl intelligens, az ellen nincs kifogásod?
“Következetes nemi élet”.
Rajtam ne merje számon kérni senki a szexuális életemet, akinek fingja sincs a leszbikusságról, meg úgy nagyjából a “punci+kuki” kombón kívül másról sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!