Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi idő még hogy a leszbikusság, illetve a különböző szexualitás elfogadott legyen a világunkban?
A homoszexualitás nem egy "természetes állapot" (gének hibája) , de minél jobban súlykolják annál nagyobb ellenállállás lesz... A sok agyament PC filmel és sorozattal csak rontanak a helyzeten. Egy meleg vagy leszbikus is egyenértékű ember, nem mindegy kivel van együtt? Engem az utcán sem zavarnak.
A szomszédom egy nagyon diszkrét ember, és meleg. Nagyon jó szomszédok vagyunk, sosem bántottuk őt. Az sem zavar, ha nyáron a kertjében enyeleg a szeretőivel. De nem érzi azt, hogy neki most külön bánásmód jár, pedig egy hatalmas cégvezető... Világszintű!
“ De nem érzi azt, hogy neki most külön bánásmód jár,”
Senki nem akar külön bánásmódot! Csak egyenlőt!
11es
Több tíz ezer fajnál dokumentálták a homoszexualitást a természetben, a természetes közegükben.
Úgyhogy ez természetes dolog tényként nem pedig véleményként
Ne a pinginekkel jojjunk mar, mikor minden masik emberszabasunal megfigyelheto dologrol beszelunk. Sokkal erosebb pelda.
Egyebkent a kormany propaganda meg dolgozik, jo darabig a tendencia jo volt az elfogadast illetoen a fiatalok koreben de mostanaban tobb a homofob. Facen jartam ugy, hogy a biologiai elonyet elkezdtem magyarazni, kirohogott egy csapat 15-18 eves majd kibasztak a csoportbol. Kovi napokban is homofob posztok voltak. Ugyhogy van boven a fiatalok koreben es mostanaban elkezdett novekedni ez a szam. Megvan az eredmenye annak sajnos, hogy aputol anyutol ezt hallja a gyerek otthon. Amugy jo kerdes, hogy mikor lesz elfogadobb a tarsadalom, szerintem kell meg parszaz ev, amig vannak reszei a vilagnak ahol kozepkorban elnek addig meg marha messze vagyunk ilyesmitol. Mi meg egyre inkabb oda akarunk visszamenni.
15-os szerintem mind1 milyen állatot nézünk de ebben volt rendes es teljeskörű kutatás azert ezt hoztam fel.
Ha már politizalunk akk tisztázzuk igen a kormany szembe áll ezzel ennek az egyik nagyon nyomos oka nem az h Orbán utalna a melegeket/leszbikusokat (hiszem fia is az am) hanem Lengyelországgal szeretnének "összetartani" lengyelorszag egy olyan ország ami nagyon kereszteny es nagyon homofob h a kettő összefügg nem tudom, nem is lenyeges (#szerintem igen), és ezzel szimpatikusabbak lettünk, figyeljetek meg h nyilatkoztak "keresztény orszag vagyunk es ezeket képviseljük" Ez nem tesz jót a megítélésnek meg mind1 miert csinálják csak na. ( újra 6 os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!