Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon mennyi idő még hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunora kérdése:

Vajon mennyi idő még hogy a leszbikusság, illetve a különböző szexualitás elfogadott legyen a világunkban?

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

A homoszexualitás nem egy "természetes állapot" (gének hibája) , de minél jobban súlykolják annál nagyobb ellenállállás lesz... A sok agyament PC filmel és sorozattal csak rontanak a helyzeten. Egy meleg vagy leszbikus is egyenértékű ember, nem mindegy kivel van együtt? Engem az utcán sem zavarnak.

A szomszédom egy nagyon diszkrét ember, és meleg. Nagyon jó szomszédok vagyunk, sosem bántottuk őt. Az sem zavar, ha nyáron a kertjében enyeleg a szeretőivel. De nem érzi azt, hogy neki most külön bánásmód jár, pedig egy hatalmas cégvezető... Világszintű!

2021. jan. 21. 04:59
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

“ De nem érzi azt, hogy neki most külön bánásmód jár,”

Senki nem akar külön bánásmódot! Csak egyenlőt!

2021. jan. 21. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

11es

Több tíz ezer fajnál dokumentálták a homoszexualitást a természetben, a természetes közegükben.

Úgyhogy ez természetes dolog tényként nem pedig véleményként

2021. jan. 21. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
11-es ez nem betegség, valószínűleg nem vagy tájékozott a témába ha igy gondolod, régen annak gondoltak es kezelték meg üldöztek őket a nácik is. De am valóban sok vadon elő fajnal is felfedezték ezt pl pingvineknel is meg am sorolhatnam. És nem külön bánásmodot szeretnének hanem ugyanazokat a jogokat gondolok itt a házasságra például, a gyermekvállalásra. Azzal h megtiltotta a kormany h a melegek/leszbikusok nem adoptalhatnak gyereket, szegeny gyerekekkel is kics*sztek mert biztos h jobb nekik egy csaladba mint arvahazba ezt azok is elismetik akik am ellenzik a ezt. (6 os voltam)
2021. jan. 21. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Ne a pinginekkel jojjunk mar, mikor minden masik emberszabasunal megfigyelheto dologrol beszelunk. Sokkal erosebb pelda.

Egyebkent a kormany propaganda meg dolgozik, jo darabig a tendencia jo volt az elfogadast illetoen a fiatalok koreben de mostanaban tobb a homofob. Facen jartam ugy, hogy a biologiai elonyet elkezdtem magyarazni, kirohogott egy csapat 15-18 eves majd kibasztak a csoportbol. Kovi napokban is homofob posztok voltak. Ugyhogy van boven a fiatalok koreben es mostanaban elkezdett novekedni ez a szam. Megvan az eredmenye annak sajnos, hogy aputol anyutol ezt hallja a gyerek otthon. Amugy jo kerdes, hogy mikor lesz elfogadobb a tarsadalom, szerintem kell meg parszaz ev, amig vannak reszei a vilagnak ahol kozepkorban elnek addig meg marha messze vagyunk ilyesmitol. Mi meg egyre inkabb oda akarunk visszamenni.

2021. jan. 21. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

15-os szerintem mind1 milyen állatot nézünk de ebben volt rendes es teljeskörű kutatás azert ezt hoztam fel.

Ha már politizalunk akk tisztázzuk igen a kormany szembe áll ezzel ennek az egyik nagyon nyomos oka nem az h Orbán utalna a melegeket/leszbikusokat (hiszem fia is az am) hanem Lengyelországgal szeretnének "összetartani" lengyelorszag egy olyan ország ami nagyon kereszteny es nagyon homofob h a kettő összefügg nem tudom, nem is lenyeges (#szerintem igen), és ezzel szimpatikusabbak lettünk, figyeljetek meg h nyilatkoztak "keresztény orszag vagyunk es ezeket képviseljük" Ez nem tesz jót a megítélésnek meg mind1 miert csinálják csak na. ( újra 6 os voltam)

2021. jan. 21. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem utalja oket. Ha meleglobbi kelendo lenne, ok lennenek a kedvencei. Azert eleg sok homokos veszi korul. Igazabol nepigeny van ra, hogy homofob legyen es ezt az igenyt valakinek ki kell szolgalni valamilyen modon. A politka errol szol, minden kamu. Igenyeket mernek fel majd azokra formalnak egy kelendo ideologiat, ezzel szavazatokat beszedve, amitol igazabol csak nekik lesz jo, nem a kisembereknek. Foleg itt.
2021. jan. 22. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!