Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy leszbi pár esetében miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbi pár esetében miért néz ki , viselkedik úgy az egyik fél,mint egy pasi, mikor mindkettőnek a lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

#párkapcsolat, leszbi
2021. jan. 16. 22:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

"az en munkám azonban nem annyira "nőies" munka meg szemelyisegre is lehet picit fiusabb vagyok"

Tehát máris beigazolódik a "sztereotípia".

2021. jan. 17. 10:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy leszbi párt ismerek csak, az egyik valamivel tényleg fiúsabb, de azért messze nem úgy nézz ki mint egy pasi, hanem mint egy fiús lány. De kifejezett szép arca van. Meg hát ott lent sem pasi, gondolom ez a lényeg.
2021. jan. 17. 10:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Fius vagyok fiusakra hajtok. Engem kifejezetten izgat, hogy nem rakja ki egy fius csaj a kirakatba a dolgokat, de akinek van szeme az igy is latja, hogy milyen jo no. 😀
2021. jan. 17. 10:59
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Mert így esik jól, hogy fiús vagyok, és a páromnak ez tetszik, ennyire egyszerű. Nem kell miérteket keresni, az érzésekre kb úgysem lehet.
2021. jan. 17. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Vótmá’. De igazad van, még csak egymilliószor. Uncsi ez a színtiszta butaságon alapuló kérdéskör.
2021. jan. 18. 18:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Sztereotípiák...

Ahogy minden ember,úgy minden kapcsolat is más,tehát hülyeség általánosítani meg miegymás,Nem minden esetben érvényes a fent említett dolog...

Ki ilyen,ki olyan,a szerelem nem válogat.

Deeee javíts(atok) ki,ha tévedek...

2021. jan. 20. 20:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, valóban nem lehet általánosítani, de abban az esetben, ha egy csaj fiúsan viselkedik az már nem transz inkább?
2021. jan. 20. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a fiús egyáltalán? Annak is vannak fokozatai.

A barátnőm nagyon lányos, én meg tényleg fiúsabb. Szeretem a fiús filmeket, a fiús sportokat, szívesebben vagyok melegítőben mint szoknyában, szökőévente sminkelek, csak a hajam hosszú. De szerintem ettől függetlenül nehéz lenne összekeverni egy fiúval, és nem is akarok az lenni a világért se. A full hetero lánytesóm meg a szakasztott másom. Szóval ő se egy különösebben csajos csaj.

2021. jan. 20. 20:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne valaki transz ha valaki fiús? Nem kötelező annak lenni, én fiú vagyok, de cisznemű nö, ergó tudom magamról hogy az vagyok, nem is akarok ezen változtatni, szimplán így érzem magam jól. Valamire akkor sem lehet találni miérteket, ha belegebedünk is.
2021. jan. 20. 21:20
 20/23 anonim ***** válasza:
56%

Attól,mert egy lány fiús,még nem transz.

Egyszerűen ilyen a stílusa,így érzi jól magát a bőrében és pont.

2021. jan. 21. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!