Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki mennyire gyorsan fogadta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire gyorsan fogadta el hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Most kezdek rájönni arra hogy a lányokat szeretem ezt senki nem tudja csak magamba őrlődök.

Ha belegondolok akkor elkap a bűntudat es nehezen tudom megemészteni

Viszont vannak dolgok amik kifejezetten jo erzesel töltenek el ezzel kapcsolatosan

2020. dec. 30. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan, csak felvállalni volt nehéz, de mindenki megbarátkozott már vele, barátaim meg nagyon támogatóak.

De amúgy szeretek leszbikus lenni, nem akarnék pasikhoz vonzódni

2020. dec. 30. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

gyorsan. Szerencsére a közeli családom elég laza. Igy nem volt bűntudat meg hasonlók. Ez a "jaj leszbi vagyok összedől a világ".

Felválalni viszont nehéz volt, nem kötöm mindenki orrára csak akivel olyan a kapcsolatom.

2020. dec. 30. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, és sok minden közrejátszik. Én a mai napig nem tudom elfogadni magam, pedig már hosszú évek óra tudom, hogy mi az igazság, kapcsolataim is voltam. Nyilván miatt is mentek tönkre, mint sok minden más miatt is. Hagyj magadnak időt, próbáld meg úgy felfogni, hogy neked az a feladatod az életben, hogy ezzel boldogulj.
2020. dec. 31. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem kb 2-3 év volt mire ez tudatosult, meg leüllepedett a dolog.

Amikor már önnállósodtál, van saját egzisztenciád, és nem a szüleiden múlik minden, akkor más sokkal egyszerűbb az élet.

2021. jan. 2. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Anyámnak 20 éves koromban tűnt fel, hogy nincs barátom, de akkor már csak havi egy hétvégére láttak. Főleg apám morgott, de hát semmi beleszólásuk nem volt már az életembe. 6 hónap mosolyszünet után megbékéltek.

Ami engem illet, úgy 12-13 évesen tűnt fel, hogy a fiúk hidegen hagynak. Mindig is ismerkedtem lányokkal, a pampogókkal nem foglalkoztam (amitől ultra idegesek lettek, imádtam nézni a vegődésüket)

2021. jan. 3. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még vívódom magamban, pár hónapja realizáltam, hogy a nők is vonzanak, de a férfiak is, szóval lehet biszex vagyok. Azt még nagyon nem tudom, hogyan találjam családom felé, de magamban már egyre jobban elfogadom
2021. jan. 6. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaz én biszex vagyok, de én sem tudtam sokáig elfogadni. Aztán ahogy telt az idő úgy sikerült. A legjobb barátnőimnek elmondtam és semmi nem változott. Ugyanúgy szeretnek és támogatnak mielőtt elmondtam volna.

Bennem úgy 11-12 éves koromban kezdődhetett a felismerés, hogy nem csak a fiúk érdekelnek, hanem a lányok is. Sokszor jobban is vonz egy nő, mint egy férfi.

Válaszolva a kérdésedre én kb 3-4 hónap alatt tudtam elfogadni :)

2021. jan. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!