Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy lány, és van egy másik is. Csók szitus, a többit lent.
Legyen az egyik "K", a másik meg "V". K-val együtt vagyok már, de előtte meg V-vel történtek csókok. És nem tudom, hogy fognak-e még, de szerintem van esély rá, hisz mindig vannak olyan pillanataink amikor lekaphat :D.
Nem olyan, hogy csak úgy megmondom neki a tutit, hogy "nincs több csók, oszt csá", hisz ezek ittasan szoktak történni, és akkor tesz hülyeségeket az ember. NA DE HOGY MINDIG SZINTE ILYENEK TÖRTÉNNEK MÁR, az azért már szerintem átmegy a CSAK BARÁTSÁG határán, nemde? Mindegy, mindenesetre most távol vagyok tőle, mert egyik szülőmnél töltöm a napjaimat, bár azt mondta, ha hazaérek iszunk. Úgy érzem, hogy itt valami nem lesz okés ebben a történetben. (legjobb barátok vagyunk V-vel, de mint mondtam, szerintem ez már átmegy egy "határon", ha józanok is vagyunk, akkor is vannak csók szituk, de ugye akkor hála nem történik semmi)
EZ KÉSZ SZERELMI HÁROMSZÖG MÁR, *káromkodás helye* :D.
Normális válaszokat megköszönném.
És nem, nem hagyom magam.. csak mire feleszmélnék, akkorra már le is kapott.
#3 A másik lánnyal nem akarunk semmit egymástól (a csókot leszámítva, mert azt mondta, hogy "együtt lesz az első csókunk lánnyal").. ezt ő is megmondta, és én meg alapból úgy voltam vele, hogy nem tudnék/akarnék összejönni én sem vele.
De legyen, csak nem tudtam vele ma sem hogy közölni, mert annyira rossz érzés, hogy ki volt akadva, hogy csókolóztam egy másik csajjal (mintha valami rosszat tettem volna). Azért még veszem a bátorságot, hogy elmondjam neki, hogy együtt vagyok K-val.
Akkor V nagyon féltékeny vagy úgy,vagy csak mint barát. Az én volt legjobb barátnőm is ilyen volt,kívéve,hogy csók nem volt,és fiúk után néztem akkor még,és nem mondott semmit,de a nézésével,meg hogy mindig ott akart lenni/lebeszélt,az elég fura volt.
A te esetedben meg még ki is használ,és az a baj lehet azt hiszi,hogy te vonzódsz is hozzá mivel nem teszed szóvá,és ez persze tetszik neki. Veszekedni nem kell vele,de ha szereted K-t,akkor mond meg neki,hogy veled több ilyen party-csókja nem lesz,mert aztán egyszer gondolom tovább is el akar menni. Csak azért át is kell nyilván gondolni,mert ha elmondod K-nak akkor 2 lehetőség lesz,vagy szakít vagy azt mondja válassz,úgy hogy szépen megkavarta. Most így át kell venned mindent,hogy ki a fontosabb.
Igazad van. Wow, és köszi, hogy ilyen nyugodtan válaszolsz?!
Ezt amúgy nem tudtam megállapítani, dee addig jutottam, hogy nagyon féltékeny (elvileg CSAK BARÁTKÉNT.. ez az amire sehogy se tudok rájönni).
Ahj, furcsának furcsa lehetett, de kb. itt is az volt anno, de az már olyan, hogy "én leszoktam róla, Ő meg most elkezdte, amit én csináltam annóba", de legalább ritkán teszi, szóval nem annyira nagyon érdekel, csak idegesít XD, bár így megértem, hogy Őt is miért idegesítette ez nálam/bennem.
Neeem, tudja, hogy vonzódok hozzá.. mármint nem szexuálisan, csak pl.: tetszik a hasa, és azt hagy fogjam meg (és megengedte xD), még ezt én is tudom, hogy tetszik neki AZ, HOGY ENNYIRE "olyan dolgokra képes a testével, hogy zavarba hozzon".. dolog.
Hát, majd kiderül hamarosan, hogy mi lesz (mert tudja már, hogy együtt vagyok K-val, és akkor lehet, hogy nem próbál közel kerülni a számhoz, hogyha tudja azt... DE, mint tudjuk a pia sok mindenre képes :/ , és akármi lehet belőle.. azért amikor tudom ÉN HÁRÍTOM, HA MEG AKARNA CSÓKOLNI😌). Tovább szerintem biztosan nem akarna elmenni, de mondjuk változhat a véleménye.
Úgy van, és az igencsak nem lenne jó.
Amúúgy beszéltem az esetet (vagyis hasonlót, mert a féltékenységről volt szó) K-val, és azt az ötletet vetette fel, hogy:
MI VAN, HA ÉPPEN EZ HIÁNYZIK NEKI?!?!?!?!
Érteeed, hogy nem vonzódok már annyira hozzá, meg nem tud nagyon "MÁR" lázba hozni engem, és úgy érzi, hogy elvett tőle valaki.
Ez nem lehetséges? (nála már mindent elképzelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!