Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha időről-időre előbukkan egy Nő az életemben, akkor az jelent valamit vagy csak ilyen szimpla "sziamizu" és ennyi?
Van egy leszbikus lány, akivel még tavaly ismerkedtem, de nem lett belőle semmi jóformán.
Elmaradoztunk és mindkettőnknek lett párja, mégis időnként felbukkan, hogy mi van velem? Hogy vagyok? És tart nekem egy kiselőadást, hogy nem ezzel a személlyel kellene lennem, akivel vagyok, ő egészen más lenne, ő becsülné, ha ilyen lehetőség hullana az ölébe.
A napokban vele álmodtam, folyton azon gondolkoztam, hogy talán rá kellene írjak, hogy mi van vele, erre most éjjel (amikor aludtam) írt, hogy mizuuu?
Ez jelent valamit? Vagy csak baráti érdeklődés? Ne törődjek vele vagy esetleg érdemes figyelmet fordítani rá?
Ez a típus egészen addig értékel, míg meg nem szerez, aztán eldob, mint egy taknyos zsepit. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
Ugyanakkor az is lehet, hogy mivel csak szimplán elmentetek egymás mellett, és nem lett belőle semmi, így nem érzi lezártnak a kettőtök sztoriját, ezért nem hagyja nyugodni, hogy mi lett volna, ha... Csakhogy valószínűleg nem véletlenül nem jöttetek össze.
Azért piszkálja a fantázámat, mert számomra vonzó személy. Természetesen nem csalnám meg a páromat, csak próbálok rájönni, hogy mi lehet ez.
Addig ír, míg okot nem talál rá, hogy megsértődjön.
Okkal nem jöttünk össze, persze.
Olyan analfabéta vagyok a "jelek" dekódolásához, hogy már a saját szememben is nevetséges, visszanézve a dolgokat.
Egyébként én akkor is párkapcsolatban éltem, amikor megismertem őt, csak akkor valaki mással. Elmaradoztunk, vége lett a kapcsolatomnak, lett neki valakije.... Aztán nekem is. Eközben mindig néha fel-fel bukkan és azért nagyjából tud rólam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!