Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudhatom meg ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg ha valaki többet érez szimpla barátságnál?

Figyelt kérdés

Már a találkozás elejétől honnan lehet tudni hogy bejövünk-e a lánynak?

Konkrét jelek vannak esetleg?

2020. ápr. 12. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A találkozás elejétől el kell telnie valamennyi időnek, mert jó esetben mindenki próbál szimpatikus lenni. A kérdés az, mióta ismered? Mennyi ideje?

Tesz - e feléd bármit is? Vagy csak te üldözöd?

Van közös hobbitok? Milyen gyakran beszéltek? Mennyire személyes témákról?

Fejtsd ki, a viselkedését veled kapcsolatban!

2020. ápr. 12. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Egy pasinál honnan tudhatod meg? Nézz a szemébe és látni fogod. Ha megfogja a feneked, vagy megcsókol az értelemszerű jel, de nincsenek univerzális jelek. Mindenki máshogy kommunikál, mások a non-verbális jelei amiket tesz.
2020. ápr. 12. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Nézd a kategóriát

2020. ápr. 12. 21:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igazából mikor elsőnek láttuk egymást már valami "robbant".

Én igazából nagyon félős vagyok, nem lépek egy lány iránya felé sem

Még akkor sem ha egyértelmű jeleket ad.

A lényeg a lényeg hogy ugye hogy a munkahelyen egy területre voltunk beosztva

Abban az időben nagyon figyelgetett, mosolygott és mindig a közelemben volt. Nem beszéltünk csak akkor amikor rámírt

Utána én más területre lettem beosztva és mikor kiderült rólam hogy a lányokat szeretem akkor nagyon közeledett, szinte minden nap beszéltünk, a szünetekben mindig rámírt hogy merre vagyok és odajött beszélgetni.

Aztán már a busza elé is hívott, és igazából utána már délutánonként is elhívott kajálni meg ilyenek. Olyan "randi" szerűségre. Csak chillesbe.

A munkahelyen is én voltam már a témája és ezt a közös barátaink is észrevették. Ami eléggé megijeszthette vagy nem tudom.. De visszahúzódott, egyre kevesebbet beszélünk de még még mindig mosolyog rám aztán elkapja a fejét.. Mintha bánna valamit..

2020. ápr. 12. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ezek alapján van rá esély, hogy többet érez. Te hogy viszonyulsz hozzá? Tudasd vele, ha neked is tetszik!

2020. ápr. 12. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Én elfogadtam az ajánlatait, néha én is hívtam és igazából mostanában rákérdezett hogy tetszett-e nekem valaha.

Igent mondtam és mosolyogva és egy szót sem szolva ment vissza dolgozni ami engem eléggé megijesztett..

2020. ápr. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!