Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg ha valaki többet érez szimpla barátságnál?
Már a találkozás elejétől honnan lehet tudni hogy bejövünk-e a lánynak?
Konkrét jelek vannak esetleg?
A találkozás elejétől el kell telnie valamennyi időnek, mert jó esetben mindenki próbál szimpatikus lenni. A kérdés az, mióta ismered? Mennyi ideje?
Tesz - e feléd bármit is? Vagy csak te üldözöd?
Van közös hobbitok? Milyen gyakran beszéltek? Mennyire személyes témákról?
Fejtsd ki, a viselkedését veled kapcsolatban!
Nézd a kategóriát
Hát igazából mikor elsőnek láttuk egymást már valami "robbant".
Én igazából nagyon félős vagyok, nem lépek egy lány iránya felé sem
Még akkor sem ha egyértelmű jeleket ad.
A lényeg a lényeg hogy ugye hogy a munkahelyen egy területre voltunk beosztva
Abban az időben nagyon figyelgetett, mosolygott és mindig a közelemben volt. Nem beszéltünk csak akkor amikor rámírt
Utána én más területre lettem beosztva és mikor kiderült rólam hogy a lányokat szeretem akkor nagyon közeledett, szinte minden nap beszéltünk, a szünetekben mindig rámírt hogy merre vagyok és odajött beszélgetni.
Aztán már a busza elé is hívott, és igazából utána már délutánonként is elhívott kajálni meg ilyenek. Olyan "randi" szerűségre. Csak chillesbe.
A munkahelyen is én voltam már a témája és ezt a közös barátaink is észrevették. Ami eléggé megijeszthette vagy nem tudom.. De visszahúzódott, egyre kevesebbet beszélünk de még még mindig mosolyog rám aztán elkapja a fejét.. Mintha bánna valamit..
Első vagyok!
Ezek alapján van rá esély, hogy többet érez. Te hogy viszonyulsz hozzá? Tudasd vele, ha neked is tetszik!
Én elfogadtam az ajánlatait, néha én is hívtam és igazából mostanában rákérdezett hogy tetszett-e nekem valaha.
Igent mondtam és mosolyogva és egy szót sem szolva ment vissza dolgozni ami engem eléggé megijesztett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!