Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tobbet szeretne szimpla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet szeretne szimpla baratsagnal es mennyire konolyak a szandekai? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nem ertem hogy most tobbet szeretne vagy csak barat. Mostanaba feltunt, hogy elegge sokszor ram nez ram ram pillant. Amikor beszelgetek vele figyelmesen vegig hallgat es a szemembe nez egesz vegig es valamikor elmosolyodik. Es tancon vele tancolok es mindig hulyeskedik es akkor is a szemembe nez es nevetgel,minden viccemen szinte nevet, es szokta mondani mikor tancolunk "gyere kozelebb" es kozelebb huz magahoz. Kerlek ha tudtok tanacsokat szabdon irjatok. Szerintetek tobbet szeretne baratsagnal. Mert ossze vagyok zavarodva. Elore koszonom !

2014. nov. 2. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem... Na mármint nem tudunk segíteni. Mi nem ismerjük, enyiböl meg csak találgatni lehetne.

Kérdezd meg tőle!

2014. nov. 2. 00:14
 2/2 anonim válasza:
Attol fugg milyen tipus... Mmint mad lanyokkal is ilyen? Van baratom ski folyton azzal Jon,h milyen szep, vicces, tokeletes blablabla vagyok, de ilyeneket nem csak nekem mind. Nem azert meet nem gondolja komolyan, egyszeruen ilyen a szemelyisege... Talan o is ilyen... 19/L
2015. márc. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!