Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kellene kezdenem ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene kezdenem ezt az egészet?

Figyelt kérdés
Eddig biszexnek tartottam magam. Túl 2-3 hosszabb kapcsolaton férfivel, valahogy sosem működött. Most azt gondolom hogy nőre vágyom, nővel szeretnék lenni. Viszont pár randin kívül több még nem volt. Ti hogyan kezdtétek az ismerkedést, hol? Hogyan ismertétek meg a párotokat ? 23L
2020. dec. 30. 02:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellene hitelt adni a propagandának, a sok beteg, primitív filmnek.

A nő genetikailag nő, a férfi genetikailag férfi. Ezt műtétekkel és ócska ideológiákkal sem lehet megváltoztatni.

Miért kellene beteg, komplexusokkal terhelt életformára leadnod magad, hiszen vannak egészséges, normális férfiak, akik boldoggá tehetnek.

2020. dec. 30. 05:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 Az eredendő ostobaság mintapéldánya....

Ezzel a logikával minden ember jobbkezes, aki balkezesnek született, azt lőjük agyon a Kossuth téren...

2020. dec. 30. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tinder.

Sok lányt ismerek akik ott ismerték meg a barátnőjüket

2020. dec. 30. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fizikai fájdalmat érzek azzal kapcsolatban, amit az egyes irt. Főleg azért, mert mégis csak átmegy a kormány propagandája ezzel a férfi az férfi, a nő az nő, az apa férfi, az anya nő agymosással. De ott látszik, hogy különösebb feldolgozás nélkül mennek be az infók, hogy a leszbikusságot/biszexualitást keveri pl. a transzokkal.

A kérdésedre meg a válasz: jelenleg nem sok más alternativád marad, mint az internet. Pinkvanilla, tinder, okcupid, her és társaik. De mielőtt ezekbe beleveted magad szerintem gondold végig, rendezd el, ne egy bizonytalansággal, tesztelgetéssel ugorj bele az ismerkedésbe, mert rohadt sok fájdalmat tudsz majd okozni azoknak a lányoknak, akiket megismersz, de mégsem vagy biztos abban, hogy nővel szeretnél lenni. És most jönni fog, hogy ha nem próbáltad honnan tudhatnád, persze fizikálisan nem tudhatod, de érzelmileg meg úgy egészében már sok dologra lehet előre rálátásod és ami a legfontosabb, mindenképp kommunikálj folyamatosan ezekről a belső vivódásaidról valakivel, ha mélyül egy lánnyal, akkor vele.

2020. dec. 30. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Azért a tinderrel vigyázz. Nekem nem vált be, mert senki sem alart igazán komoly kapcsolatot, és komolyabban ismerkedni. De még csak simán szexet sem akartak. Gondolom csak beszélgetni, de még abba sem fektettek különösebb energiát. Szerintem a normálisabb lányok ezt hamar megunják. Én is max 24 órát voltam regisztrálva, aztán töröltem magam, mert semmi értelmét nem láttam. Aztán Facebook csoportokba nézelődtem az ismerkedés rovatban, de ott sem jártam nagy sikerekkel, max elkezdtem beszélgetni 1-2 lánnyal. Sokat számít sok minden. Volt, akit baráti társaság által ismertem meg, úgy mutattak be minket egymásnak, de egy randin túl nem folytatódott. Úgyhogy baromi nehéz, de nagyon sok sikert neked. Légy nyitott, járj nyitott szemmel. Ami még fontos, hogy ne ragaszkodj hozzá görcsösen. Ha nagyon akarod, azért nem fog összejönni.
2020. dec. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!