Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen érzès volt férfi után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzès volt férfi után egy nővel szeretkezni? N

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Semmilyen mert csak nővel voltam 23/L
2020. dec. 15. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Végre nem kerülgetett a hányinger, nem undorodva konstatáltam, hogy elélvez, hanem felizgatott mégjobban. Szóval nekem pozitív élmény, de nehéz volt az elején. Kb egy hétbe telt (ekkor nálam volt végig), hogy ne frusztráljon, hogy vonz, jól esik és izgat a közelsége, illata, az érintése... Szörnyen szégyelltem magam saját magam előtt.
2020. dec. 15. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nem szégyellem hogy ilyen érzéseim vannak. Bár en még nem voltam nővel ,csak terv...
2020. dec. 15. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is tudtam hogy a lányokhoz jobban vonzódok, de korábban úgy terveztem, hogy pasihoz fogok hozzámenni, és elnyomom a nők iránti érzéseim. Aztán lefeküdtem egy nővel, és rájöttem hogy nekem ez kell, nem akarok pasival lenni.
2020. dec. 15. 15:11
 5/10 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni 4-es
2020. dec. 15. 15:20
 6/10 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

Mesés volt, gyengédebb, érzékibb és valahogy otthonosabb. Mint amikor minden klappol és a helyén van. Míg nem voltam nővel azt hittem úgy jó minden ahogy van, aztán rájöttem hogx az csak kb. 40%

Nem kell félni, ha erre hajt a kíváncsiság ne húzd az időt szerintem sokáig

2020. dec. 15. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Leírhatatlanul jó.
2020. dec. 15. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Oriasi felszabadulas😊
2020. dec. 18. 00:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy ideje nincs barátnőm és nagyon hányzik :( akkor vagyok igazán önmagam úgy érzem...

26L

2020. dec. 19. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Felszabadító,kész megváltás.

Abban a pillanatban azt éreztem,végre önmagam lehetek/vagyok.

Bánom,hogy annyi évet elpazaroltam arra,hogy megpróbáljak megfelelni az elvárásoknak,és h magamra szuszakoltam olyan dolgokat,amiket nem kellett volna.

2021. dec. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!