Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Milyen testű nők jönnek be? Ducibbak? Vékonyabbak? Sportosak?
Nincs konkrét kedvenc alakat, vannak ducik, vannak izmosak, és vékonyak akik tetszenek. Szeretem az izmos, telt combokat, kerek feneket.
De ezen kívül inkább azösszhatás fontos.
Nincs konkrét jegy, amire kikötném, hogy nekem CSAKIS XY külalak jön be, sokkal inkább az összhatás, maga a kisugárzás, testtel, személyiséggel egybekötve.
De ha eddigi tapasztalataimat nézzük, akkor hosszú, középhosszú barna haj, barns szem, vékonyabban fitt, sportosabb alkat, de most nem tudom, hogy ez csak az én furcsaságom, vagy sem, de kifejezetten bejön, ha valakinek szép formájú a füle, az orra, a szája.. abban is imádom, ha valakinek a szemfogai kissé hegyesebbek :"D Valamint inkább a mell hidegen hagy, nálam a formás fenék, combok a tetszetősek. :) Valamint K-POP fan létemre oda és vissza vagyok a koreai lányokért :'D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!