Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? (bővebben lent)
22 éves vagyok és még soha nem volt kapcsolatom. Nagyon sokáig abszolút nem is érdekelt, hogy nincs senkim és nem is éreztem, hogy szükségem lenne valakire.
Habár mindig is bennem volt mégis baromi sokáig magamnak sem vallottam be, hogy tulajdonképpen leszbikus vagyok. 21 éves koromban viszont körvonalazódott bennem, hogy ez a helyzet.
Előtte sokáig nem is foglalkoztam az egésszel.. középiskolában végig totálisan elnyomtam magamban, de közben nem volt senkim, mivel a srácok nem érdekeltek.
Éshh egyébként is elég nehéz eset vagyok, nem szeretnék senkit kitenni ennek a káosznak ami bennem van:D szóval nem igazán gondolom, hogy alkalmas lennék egy egészséges kapcsolatra.
Ugyanakkor... annak ellenére, hogy eléggé későn érő vagyok és esetenként elég kellemetlen közölni, hogy amúgy habár "vénasszony" vagyok soha nem volt senkim.. mégis megfordult a fejemben, hogy most már azért érdekelne a dolog.
Nem tudom volt/van-e valaki hozzám hasonló helyzetben... de hogy ne érezzem magam ettől k.rva gáznak és mégis hogy lehet ismerkedni?
Ha egyébként sem kimondottan vagyok társasági lény.. te például hogyan vettél rá valakit arra, hogy a nagyon sok ember közül pont veled akarjon együtt lenni?:Dd
És a ti érdeklődéseteket nem döntené romba ha kiderülne, hogy a lánynak voltaképpen 0 tapasztalata van?
"te például hogyan vettél rá valakit arra, hogy a nagyon sok ember közül pont veled akarjon együtt lenni?:Dd"
Egy megnyerő személyiség sokat segít. Meg kell mutatni a kiszemeltnek, hogy mik az erényeink... aztán vagy kell neki ez, vagy nem. Mindenki pofára esik néhányszor, mire talál valakit, ez ilyen.
"És a ti érdeklődéseteket nem döntené romba ha kiderülne, hogy a lánynak voltaképpen 0 tapasztalata van?"
Az nem érdekel, ha nincs tapasztalata... érdeklődése legyen és akkor engem is érdekelni fog.
30+ évest is ismerek 0 tapasztalattal meg nem is coming outolt semmi... 25 éves legjobb barátnőm neki sincs tapasztalata, húgom 22 neki se. :D Nem vagy elkésve semmiről sem. Szerintem tök szerencsés vagy, nem b.sztál el éveket idiótákra. :)
Amúgy az összetett, hogy zavarna-e. Alapvetően az önbizalomhiány szokott zavarni és a tapasztalatlanság is amiatt, hogy simán nem tudja hogyan kell működni kapcsolatban. Aztán bele szoktam menni mégis és jól pofára esek. :D
Pár évvel idősebben, de hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nem vagy lemaradva semmiről, viszont nagyon sok mindenen múlik ez. Ha vannak barátaid, hobbid, tök jól el tudsz lenni a mindennapokban, “csak” egy társ hiányzik, akkor előbb-utóbb jönni fog, ha nyitott szemmel jársz.
Nálam ennél bonyolultabb a szitu. Sikerült annyira begyöpösödnöm, vagy hogy is mondjam, hogy totál offoltam az ismerkedést, már több, mint egy éve. Közrejátszott ebben sok tényező, csak azt akarom ezzel mondani, hogy ne érezd soha kényszernek vagy gáznak, amiért nincs társad. Érezd jól magad bőrödben, ez a legfontosabb. Ha ez megvan, a többi jönni fog magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!