Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus esküvőre melyik ruha a legjobb?
Figyelt kérdés
A korona miatt még csak terv, de tavasszal/nyáron lesz az esküvőnk (külföldön).
Varratni szeretnék, és valami letisztult egyszerű de elegáns lenne a cél.
1: [link]
2: [link]
3: [link]
2020. dec. 10. 10:19
12/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Ezeknek max. csak a színe jelzi, hogy esküvőre lesznek. De fehéret azon kívül is hordhat az ember lánya.
14/22 anonim válasza:
Szerintem is az első a legjobb, ha ilyesmi az alkatod mint a modellnek.
És Gratulálok nektek =) Sok boldogságot!
15/22 anonim válasza:
14: Esküvőről van szó, nem gyerekről :)
16/22 anonim válasza:
Az első és gratulálok! Legyetek nagyon boldogok:)
17/22 anonim válasza:
Sok boldogságot! (nekem hagyományos szoknyás mennyasszonyi ruhám volt, párom fehér selyem bő selyemnadrágban és fehér selyem bluzban volt.) És volt még egy közös nagy titkunk, amit csak mi ketten tudtunk. :-)
18/22 anonim válasza:
15: ezt mire írtad?
14-es voltam...
19/22 anonim válasza:
Nem 15ös vagyok, de volt ott egy olyan komment, hogy ,,Az anya nő, az apa férfi"
20/22 anonim válasza:
Amelyik szeméyl szerint legjobban tetszik, mondjuk a amsodikrol nekem simán az új SW filmek női szereplőjének a ruhája ugrott be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!