Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányokkal jobb a szex, akkor leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Fiúkkal sem rossz a szex, de úgy érzem meglennék nélkülük. Lányokkal meg sokkal jobban élvezem. Biszex vagyok vagy leszbikus?2020. dec. 9. 14:36
1/11 anonim válasza:
Nyilván biszex, ha leszbikus lennél, semmit nem kívánnál a férfiakkal.
F
2/11 anonim válasza:
Hát ezt neked kell tudnod, de igazából nem mindegy?
4/11 anonim válasza:
Ha mindkettővel élvezed és izgat, vágysz rá akkor biszex vagy. Kinsley skála... nem csak fekete-fehér van (csak hetero v. csak leszbikus/meleg) hanem különféle fokozatai a biszexualitásnak. A tiéd olyan aki kicsit jobban a saját neme felé húz, de ettől még az ellenkező nemet is kívánja - biszex.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne címkézd fel magad. Egyébként simán lehetsz biszex meg leszbikus is akár. Majd idővel elválik, melyik jelző kényelmesebb, ne másoktól várd és ne foglalkozz velük. Ez olyan dolog, amit te érzel.
6/11 anonim válasza:
Igen ez rohadt bölcs volt de ettől még biszex.
7/11 anonim válasza:
Ja aztán hány olyan nő van aki volt pasival, de rájött nővel jobb és már csak az vonzza és a leszbikus jelzővel aonosítja magát. Ez tök változó dolog, pláne fiatalabb korban. Nehogymár kevesebbek legyen emiatt meg ne fogadjuk el őket.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom amúgy ki nem fogadta el őket. 🤷♂️
De a szó jelentése, hogy biszex az pontosan az, ami a kérdező.
De ki mondta, hogy ez baj?
Aki a kérdésre azt írta, hogy biszex, az pusztán annyit állapított meg, hogy aki csak a saját nemével van, az leszbikus.
Egy leszbikus soha nem lenne férfival, meg nagyon ritkán sem.
9/11 anonim válasza:
Nem muszáj besorolnod magad szerintem, ahogy alakulnak a dolgaid. Szerintem jövő beli párod aki szeretni fog úgy sem fogja érdekelni hogy leszbikus vagy vagy biszex.
10/11 anonim válasza:
Szerintem biszexuális vagy, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!