Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális nőként miért nincs a partneremnek
orgazmusa?
Figyelt kérdés
A párommal néhány hónapja jöttünk össze, egy hónappal ezelőttig nagyon jól működött a szex, most az utóbbi egy hónapban az a jelenség lépett fel, hogy nagyon felizgul, viszont nagyon nehezen megy el. Eddig, ha a nyelvemmel csináltam simán elment, most már ha a kezemmel csinálom is nehezen, neki is rá kell segítenie...Azt mondta, hogy nincs velem gond, nagyon jól csinálok mindent, nem tudom mi lehet az oka...Annyit még érdemes tudni, hogy vannak gerincpriblémái, amik most előjöttek, és kevésbé érzi a lábát vagy vannak pontok, ahol egyáltalán nem.
Bakker fejezzétek már ezt be! Szegény kérdezőnek szétbarmoltátok a kérdését. Hol vannak a moderátorok?!
Válaszolva a kérdésre ez nem hangzik jól kérdező.. Valószínű, hogy a gerincproblémával van összefüggésben az orgazmus hiány. Főleg, ha néha nem érzi a tagjait.. Nem tudtátok ezt megbeszélni? A párodnak kéne erről többet beszélnie veled.
2020. dec. 6. 18:00
12/18 anonim válasza:
Nyugalom ma 18:00, mind tudjuk, hogy itt a legelégedetlenebb te vagy a szexuális életeddel. Senkit nem frusztrálnak a szavaid, pusztán figyelemfelkeltő, hogy beállsz köpködni egy tömeg közepébe. Gondolom ezzel szerinted a világon semmi baj sincs.
2020. dec. 6. 18:04
13/18 anonim válasza:
ma 18:05 Jól van, hitegesd magad:D semmi gond nincs azzal, hogy ilyen vérmesen szereted a péniszt, de most miért kell mindenki torkán ledugdosni? Nem szeretheti mindenki azt, amit te.
Egy értelmes felnőtt ember fel tudná ezt fogni, messziről üvölt rólad, hogy te nem vagy az.
2020. dec. 6. 18:08
14/18 anonim válasza:
Ne reagáljatok a trollra, tényleg elb*sztuk szegény kérdező kérdését. Ne haragudj kérdező.
2020. dec. 6. 18:08
15/18 A kérdező kommentje:
Jó lenne értelmes válaszokat is olvasni, köszönöm annak, aki már megtette, és annak is, aki megfogja.
2020. dec. 6. 18:32
16/18 anonim válasza:
Van olyan, mikor az embernek nehezebben megy. Nekem a legutóbbi párkapcsolatomban hihetetlen jó volt a szex, szinte mindig sikerült is elmenni, de volt egy időszak, amikor teljesen mindegy, mit csinált a párom, egyszerűen nem ment. Semmit nem csinált rosszabbul, minden jó volt, csak fejben nem tudtam ott lenni, ami miatt valahogy nem reagált úgy a testem. Nekem sokat segített, hogy utána összebújtunk, beszélgettünk, átdumáltuk, meg aztán kihagytunk némi időt, és utána megint tök jó volt. Neki biztosan közrejátszik a lába/gerince is, lehet nem tud úgy ellazulni.
2020. dec. 7. 10:58
17/18 anonim válasza:
Depresszió, gyógyszerek, krónikus fájdalom tud ilyet néha. Nálunk is előfordul, hogy nem annyira kívánja valamelyikünk a szexet vagy nem tud elmenni.
Szerintem ez teljesen belefér egy őszinte felnőtt kapcsolatba. "Bocsi, most nrm fog menni, de azért jó közel lenni hozzád"
Vagy pl néha az egyikőnk inkább egy masszázst, szeretgetést kíván inkább mint szexet...
Tudom a teljesítmény kényszer ott van, de gondolj rá úgy, hogy bízik benned annyira hogy nem színleli a dolgot.
Beszélgetni kell, hogy ő mit szeretne, az orgazmus lelki dolog is, nem csak gobnyomásra testi funkció
2020. dec. 7. 15:39
18/18 anonim válasza:
Beszélgetni kellene! És tényleg ne akarj mindenáron bizonyitani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!