Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális nőként miért nincs a partneremnek orgazmusa?
Figyelt kérdés
A párommal néhány hónapja jöttünk össze, egy hónappal ezelőttig nagyon jól működött a szex, most az utóbbi egy hónapban az a jelenség lépett fel, hogy nagyon felizgul, viszont nagyon nehezen megy el. Eddig, ha a nyelvemmel csináltam simán elment, most már ha a kezemmel csinálom is nehezen, neki is rá kell segítenie...Azt mondta, hogy nincs velem gond, nagyon jól csinálok mindent, nem tudom mi lehet az oka...Annyit még érdemes tudni, hogy vannak gerincpriblémái, amik most előjöttek, és kevésbé érzi a lábát vagy vannak pontok, ahol egyáltalán nem.2020. dec. 6. 16:05
1/18 anonim válasza:
Pontosan milyen gerinc problémával küzködik a párod?
2/18 A kérdező kommentje:
Gerincsérve volt régebben, de most újra előjött, egy hétig nem tudott lábra állni, hetekig fájt neki, most meg nem érzi néhol..
2020. dec. 6. 16:48
3/18 anonim válasza:
Meglepődtem volna ha nem jön egy pasi leírni ezt. 😂
4/18 anonim válasza:
Ezt meg egy olyan nő, aki tényleg az, és tudja hogy egy nő nem ír ilyet, meg egy másik kérdésnél még pasi voltál. Még mindig látszik hogy sík hülye vagy a női testhez. Ennyire unatkozol amúgy? 😂😂
5/18 anonim válasza:
Ahha. És ugyanaz a százalékod, véleményed, stílusod meg ugyanazokat az érveket és emojikat használod mint egy másik kérdésnél, csak ott még pasi voltál. Nagyon szánalmas hogy most nőnek adod ki magad. 😂😂 Inkább ne járasd le jobban a férfi nemet. 😂😂 A megnyilvánulásaid alapján meg még szűz vagy, ha meg nem vagy az, az még kínosabb 😂😂
6/18 anonim válasza:
Hát talán egészség topikban jobban tudnának segíteni, hogy ennek köze van-e hozzá, mint mi leszbikusok. Ez itt szerintem nem függ nemtől. Vagy hát esetleg lelki gond lehet még, de az megint nem függ a nemektől. 😅
7/18 anonim válasza:
Nem emlékszem hogy azt irtam volna barhová is hogy pasi vagyok, de nyugtasd csak magad ezzel nyugodtan😃 Ne is zavarjon hogy pont a pasik nem látnak át rajtatok.Ő még azt is elhiszik hogy az ollózástól elmentek😀 Viszont a nők pontosan tudják hogy mi a különbség egy nyalás és egy igazi, szex utján elért orgazmus között. De aranyos ahogy elszántan próbálod játszani hogy pasinak hiszel és magabiztos vagy a biológiai lehetlenségekben amiket összehordassz😂
8/18 anonim válasza:
Most képzeljük el azt a teljesen egészséges öntudatú és szexualitású, elégedett hölgyet, aki minden leszbikus kérdésnél első körben jön vagdalkozni, a péniszpropagálást és a leszbikus szerelem teljes degradálását egyaránt megvillantva.
Nektek sem passzol a mondat első és második fele? Hmmmm.
9/18 anonim válasza:
Ha nő lennél, akkor tudnád, hogy nem mind nő képes hüvelyi orgazmusra, a legtöbbször csak a csikló izgatásával képes. Azt pedig egy másik nő ugyanúgy tudja csinálni, mint egy pasi, sőt, lehet jobban, mert jobban ismeri a női testet.
10/18 anonim válasza:
Most képzeljük azokat az elégedett leszbikusokat akiknek megingatja az önbizalmukat egy heteró nő véleménye és tömegével jönnek sipítozva védekezni és azzal igyekeznek semmissé tenni a (különben teljesen igaz) véleményt hogy hisztérikusan pasinak bélyegzik a válaszadót, nehogy el kelljen gondolkodni a szavai értelmén. Félnek az igazságtól noha biztosak a maguk igazában. Nektek sem jön össza a kettő? Mondjuk nektek minden ti a kimagyarázás bajnokai vagytok, az egész életetek olcsó kimagyarázásból és a kulcskérdések eltussolásáról/elbagatellizálásáról szól🙃🤭 De ha annyira akarjátók kérdezzetek meg bármely nőt hogy mi az a szex😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!