Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek random megtalálhatjuk aki tényleg hozzánk tartozik,vagy ugymond tennünk is kell érte?
Ugye sajnos nekünk nehezebb is,vagyis amit így tapasztalok válaszokból az jön le,meg hát én sem vagyok egy szerencsés lány. A kérdésem inkább arra irányul,hogy személyesen/random valami oldalon (valakiknek ott is sikerül) biztosan megtaláljuk-e a másik felünk,vagy ezért szerintetek biztosan tennünk kell pl társkeresőn ráírni emberekre,mikor valószínű nem ott találjuk meg azt aki kell,mert érezzük? Persze ezt nem tudhatjuk,én például mindig rossz emberekre írok rá,es elgondolkodtam azon,hogy társkeresőn,ha valaki nem ír rám,akkor több mint valószínű vele amúgy sem lenne semmi. (Igen hiszek a sorsban,mert sokszor igazolta,hogy létezik) Ebből irányult hirtelen a kérdésem,ti mit gondoltok erről? Esetleg saját sztorik,hogy hogy történt nálatok a megismerés?
Talán ez a keresés-véletlen jön dolog,hogy ha keressük nem találjuk,ha nem akkor meg elvileg jönni fog.
Szerintem lehetnek véletlenek, amiknek köszönhetően könnyen megtaláljuk a másik felünket.
Sok múlik a szerencsén is.
De az biztos, hogy ha próbálsz tenni azért, amit el szeretnél érni, akkor az hamarabb fog megvalósulni.
Szerintem folyamatosan kell tenni érte. Igazából akárhol lehet szóval az, hogy úgy állsz hozzá, hogy valószínűleg úgysem ott lesz nem egy jó hozzáállás... de az tény, hogy felesleges görcsösen keresni és mindenkibe belelátni valamit inkább csak arról van szó, hogy nyitottnak kell lenni és ha valakiben meglátod a lehetőséget akkor nyilván kell tenni érte mert ha csak sodródsz lehet kicsúszik a pici kezeid közül:D
Legalábbis ez az elméletem.. nem mintha nekem eddig bejött volna xd de remélem nagyon bölcsnek tűntem:c
hát fontos hogy milyen az ízlése a lánynak elvégre párkapcsolat.... tárkeresőn vagy bárhol... az kell hogy vonzódjon hozzád és az nem szerencse, megtalálni szerencse...
26LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!