Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti elfogadnátok egy “kutyás” lányt magatok mellé?
Nagy kutyás vagyok, ez a hobbim, versenyszinten sportolok és/vagy kiállításra viszem a kutyám kb minden hétvégén (most sajna nem a vírus miatt). A kutyus velem alszik, mindenhova jön, jó kutya, okos, bohóc, egy igazi kis hűséges társ.
Jelenleg egyedülálló vagyok, viszont tegnap, mikor elalvás előtt még simogattam a kutyust, hogy vajon fogja-e ezt nekem bárki tolerálni? Vagy nekem kell majd lezavarni a kutyát a földre? Nyilván, bizonyos kompromisszumokra hajlandó lennèk (pl. Ágyból leküldeném, de udvarra pl nem csuknám ki).
Szóval a kérdés, szerintetek lenne nő, aki ezzel együtt elfogadna és akár még szívesen el is jönne velem kutyás programokra? Titeket zavarna?
Igazi társ!
Neke cicám van jelenleg. De ugyanígy mindenhova jön velem. Ha egy olyan kutyus-cicus páros is lehetne, hogy szeretik egymást, az lenne az álmom. Az egyik az én lábamnál az ágy végében, a másik a párom lábánál lenne.
Nincs ezzel semmi baj.
Kicsit személyes, de gyereket nem szeretnék (nem is lehetne). Emiatt 100%, hogy háziállatunk lesz, ha majd lesz párom is. Nyilván ilyet kell keresni vagy találni, aki partner ebben. :)
Valakinek az udvaron van, mert csak házörző, és "ott a helyes" címszó. Valakinek egy társ, valakinek egy "gyermek" pótlék.
kutyás lány elkelt gondolom :D
egyébként én is csípem nekem tetszene, bár félek ha nagy kutya ugat meg rám ugrik de egyébként rendben van a dolog....
cicás lányra is vágyom ...
26LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!