Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, Ti elfogadnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti elfogadnátok egy “kutyás” lányt magatok mellé?

Figyelt kérdés

Nagy kutyás vagyok, ez a hobbim, versenyszinten sportolok és/vagy kiállításra viszem a kutyám kb minden hétvégén (most sajna nem a vírus miatt). A kutyus velem alszik, mindenhova jön, jó kutya, okos, bohóc, egy igazi kis hűséges társ.

Jelenleg egyedülálló vagyok, viszont tegnap, mikor elalvás előtt még simogattam a kutyust, hogy vajon fogja-e ezt nekem bárki tolerálni? Vagy nekem kell majd lezavarni a kutyát a földre? Nyilván, bizonyos kompromisszumokra hajlandó lennèk (pl. Ágyból leküldeném, de udvarra pl nem csuknám ki).

Szóval a kérdés, szerintetek lenne nő, aki ezzel együtt elfogadna és akár még szívesen el is jönne velem kutyás programokra? Titeket zavarna?

2020. nov. 27. 06:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

En is kutyas lanyt szeretnek :)

Van egy fiatal kiallitasra tervezett kutyam.

Bar ha nem lesz belole show kutya azt sem banom :D

Nekem nem kutyas szoba sem johet, minimim szeretnie kell a kutyakat.

Kutyas munkam van, ket kutyam van es meg tervezek. De csak ha sikerul kertesbe koltoznom. Nekem is ez az eletem. Szoval egy hasonlo tars mindenkeppen fontos lenne :)

Kerdesedre valaszolva, szerintrm lanyok kozt tobben kutyasok.

En biszex vagyok, es fura modon mikor pasikkal randiztam, meglepodtem hogy tobben nem igazan kedvelik a kutyakat, vagy csak a kutyanak kint a helye cimu... Ja az egyik egy idosebb kistestu nyilvan majd kirakom a kertbe, nem?! -.-

2020. nov. 27. 07:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok leszbikus nagyon oda van a kutyákért, szerintem simán találhatsz olyat, aki ebben partner.
2020. nov. 27. 07:50
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Én imádom a kutyákat, nekem is van és a párválasztásnál is fontos szempont. Viszont ágyban nem tűrném meg a párom és köztem... nem az a kutya helye, bármennyire is imádom.
2020. nov. 27. 08:10
 4/20 A kérdező kommentje:

1-es: hát, papa, ha te vagy az a 28 éves szánalmas csávó, aki minden nap negyven idióta kérdést tesz fel, mert nincs élete, akkor az a rossz hírem, hogy meg egy kutyaval is szivesebben alszom, mint veled valaha bárki. :D sorry, idióta :)

Többieknek köszönöm a választ. (Amúgy nem a fejemnél alszik, vagy ilyenek, hanem lábnál, néha lemegy, feljön. De nem zavar :) )

2020. nov. 27. 09:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aranyos és igen lesz aki tolerálni fogja :)

Ezt nem mondanám kizáró oknak.

25/L

2020. nov. 27. 12:18
 6/20 anonim ***** válasza:
48%

Egyes vagyok.

Nem vagyok csavo, nem tudom honnan jott ez.

De ugy tunik tenyleg kar erre az oldalra barmit is irni -.-

2020. nov. 27. 14:13
 7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem azt törölték... azt írta valami bunkó, h ki is verem e a kutyának, ilyen otrombaságot. A jelenlegi egyes válasszal semmi baj nincs :)
2020. nov. 27. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanez vagyok csak macskával. Az más kérdés, hogy jelenleg nincs pénz/idő/lehetőség kedvencet tartani.
2020. nov. 27. 22:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

nem zavarna, velünk is aludhatna az ágyban és programokra is szívesen mennék :)

27/l

2020. nov. 27. 22:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
En is szeretem a kutyakat nekem is vannak de nem mindig engedem fel az agyamba, de nen azért csak egyszeruen nem akarom h lepisilje, engem igazabol csak az zavarna ha szex közben is ott lenne a kutya vagy macska :D am en is állatbarát vagyok :)
2020. nov. 28. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!