Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti elfogadnátok egy “kutyás” lányt magatok mellé?
Nagy kutyás vagyok, ez a hobbim, versenyszinten sportolok és/vagy kiállításra viszem a kutyám kb minden hétvégén (most sajna nem a vírus miatt). A kutyus velem alszik, mindenhova jön, jó kutya, okos, bohóc, egy igazi kis hűséges társ.
Jelenleg egyedülálló vagyok, viszont tegnap, mikor elalvás előtt még simogattam a kutyust, hogy vajon fogja-e ezt nekem bárki tolerálni? Vagy nekem kell majd lezavarni a kutyát a földre? Nyilván, bizonyos kompromisszumokra hajlandó lennèk (pl. Ágyból leküldeném, de udvarra pl nem csuknám ki).
Szóval a kérdés, szerintetek lenne nő, aki ezzel együtt elfogadna és akár még szívesen el is jönne velem kutyás programokra? Titeket zavarna?
En is kutyas lanyt szeretnek :)
Van egy fiatal kiallitasra tervezett kutyam.
Bar ha nem lesz belole show kutya azt sem banom :D
Nekem nem kutyas szoba sem johet, minimim szeretnie kell a kutyakat.
Kutyas munkam van, ket kutyam van es meg tervezek. De csak ha sikerul kertesbe koltoznom. Nekem is ez az eletem. Szoval egy hasonlo tars mindenkeppen fontos lenne :)
Kerdesedre valaszolva, szerintrm lanyok kozt tobben kutyasok.
En biszex vagyok, es fura modon mikor pasikkal randiztam, meglepodtem hogy tobben nem igazan kedvelik a kutyakat, vagy csak a kutyanak kint a helye cimu... Ja az egyik egy idosebb kistestu nyilvan majd kirakom a kertbe, nem?! -.-
1-es: hát, papa, ha te vagy az a 28 éves szánalmas csávó, aki minden nap negyven idióta kérdést tesz fel, mert nincs élete, akkor az a rossz hírem, hogy meg egy kutyaval is szivesebben alszom, mint veled valaha bárki. :D sorry, idióta :)
Többieknek köszönöm a választ. (Amúgy nem a fejemnél alszik, vagy ilyenek, hanem lábnál, néha lemegy, feljön. De nem zavar :) )
Szerintem aranyos és igen lesz aki tolerálni fogja :)
Ezt nem mondanám kizáró oknak.
25/L
Egyes vagyok.
Nem vagyok csavo, nem tudom honnan jott ez.
De ugy tunik tenyleg kar erre az oldalra barmit is irni -.-
nem zavarna, velünk is aludhatna az ágyban és programokra is szívesen mennék :)
27/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!