Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket szerető nők! Akik teljesen átpároltak a saját nemükhöz, miért tettétek? Hiányérzet, rossz tapasztalat avagy mi a konkrét indok?
Konkrétabban jobban nyalnak. Jobban figyeltek rám, mint átlagban a pasik. Nem ért véget ott a szex, hogy a pasi elment. Előjáték is hosszabb volt. Jobban értenek a női testhez, tudják mikor mit kell csinálni.
De nem ez a lényeg, egyszerűen csak megmagyarázhatatlanul jó volt nővel együtt lenni. És nem azt mondom hogy pasikkal rossz volt, de nővel valahogy minden jobb. Plusz a nők gyönyörűek.
Te (feltételezem hetero vagy) miért a nőkhöz vonzódsz? A bioszt légyszi ugorjuk...nem is tudom kitől idéztem khm. Mi az amit egy pasi nem tudna úgy megadni neked mint egy nő? Vagy miben jobb számodra egy nő mint egy pasi? A miértekre vagyok kíváncsi, ja és írd le hosszan részletezve, mert ez az amit te is elvársz.
Ja, hogy nem egyszerű megfogalmazni, egyszerűen ez SZÁMODRA a természetes? Hmm. A leszbikusoknak meg az a természetes, hogy nőket szeretnek. Ennyi. Nincs itt oldalakon átívelő magyarázat. Ez. A. Természetes. Nekik. Ha tényleg meg akarod érteni, tessék, annyira nem nehéz. Ha meg nem, akkor ne játszd itt a szentet, homofób amúgy is van elég sajnos nélküled is. Köszi.
Épp elég esélyt adtam.
A jó relatív. Nektek nyilván nem jó ez, mert kevesebb nőt használhattok ki. Nekünk meg jobb egymás között, kölcsönösen szeretve lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!