Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy nő , de nincs még tapasztalatom nagyon és bátortalan is vagyok, de mégis hogy közeledjek felé, ami nem annyira nyomulás?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 21:15
1/11 anonim válasza:
Korotok? Milyen ismeretségben vagytok?
2/11 A kérdező kommentje:
Amúgy csak sejtésem van, hogy a lányok is érdeklik, viszont mivel ez nem biztos, így csak finomat szeretnék puhatolózni... Na de mégis hogy tehetném?
2020. szept. 28. 21:16
3/11 anonim válasza:
Nagyban függ az 1. kérdéseitől.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát már nem vagyok annyira fiatal, de most jutottam el arra a pontra, hogy magamnak is beismerjem, hogy érdekelnek a lányok. AMúgy én 32 éves vagyok, ő pedig 39, és (sajnos) munkatársak vagyunk. Szóval ezért is kellene óvatosnak lennem, mert ha túl egyértelműen próbálkoznék be nála és ő mégsem lenne vevő erre, akkor kellemetlen lesz továbbiakban összefutni a munkahelyen.
2020. szept. 28. 21:19
5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy kicsit szorosabb, mint sima kolléga, hanem inkább kezd barátivá válni a kapcsolatunk.
2020. szept. 28. 21:19
6/11 anonim válasza:
Beszélgess vele. Aztán barátkozz vele. Mint egy sima barátnő esetében. Ha már kellően jóban vagy vele és szexről is dumcsiztok, el lehet kezdeni finom célzásokat tenni. Ha elzárkózik, ne erőltesd.
7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de írnál példát a finom célzásra?! :)Ami tényleg nem annyira nyomulós szöveg...
2020. szept. 28. 21:23
8/11 anonim válasza:
Pl. hogy mit szól 2 nő szerelméhez. Vagy neki már volt-e ilyen kalandja, vagy ha nem, akkor gondolt-e már rá. Lényeg, hogy csak úgy általánosságban kérdezd, ne legyen a számára egyértelmű, hogy rá akarsz hajtani.
9/11 anonim válasza:
Hát azért ez messze van a finom célzástól :)
Dicsérd a ruháját, sminkjét, alakját stb.
Közben lehet szó pasikról, abból, hogy erre hogy reagál, már kiderülhetnek dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!