Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan coming outoljak anyámnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan coming outoljak anyámnak?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, nem homofób. A tesóm már coming outolt neki biként és kicsit kétkedve de elfogadta. Mégis valahogy nem tudom hogy hogy mondjam el neki.
2020. nov. 16. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Milyen család ez? :D
2020. nov. 16. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Miért kellene? Nem jutsz ezzel előrébb. Majd ha lesz komoly párkapcsolatod, akkor elmondhatod neki hogy szerelmes vagy.
2020. nov. 16. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Anyukàd is elmondta hogy leszbikus? A fater meg meleg?

Szép kis 21. Szàzadi család.

2020. nov. 16. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Hét testvérem van. Nem olyan nagy szám hogy az egyik bi. És eddig nem nagyon jött hasznos válasz
2020. nov. 16. 18:33
 5/7 anonim válasza:
100%
Otthon rólam sem tudják, hogy nem egészen hetero vagyok. Úgy vagyok vele, hogy ha aktuális lesz, azaz lesz barátnőm, akkor elmondom, akkor már nem nagyon tudnának úgyse mit tenni (pl lebeszélni, elküldeni terapeutához és egyéb marhaságok). Hozzátenném, hogy a szüleim kifejezetten ellenzik a leszbikus/meleg párkapcsolatokat.
2020. nov. 16. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ember már érez egyfajta belső késztetést arra, hogy elmondja, akkor előbb-utóbb adja majd magát az alkalom. Nálam a coming out előtt egy ideje már így volt, eleinte jó volt megtartani magamnak, de egy idő után azt éreztem, hogy el akarom mondani, már csak azért is, hogy ne legyen többé tabu. Aztán egyszer anyám piszkálni kezdett, hogy miért nincs pasim, és akkor elmondtam, hogy van párom, csak nem épp férfi.
2020. nov. 16. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én akkor mondtam el amikor már azt éreztem, hogy szeretném ha a párom is a család része lenne. Ilyen szempontból nem volt nehéz dolgom hisz adta magát a dolog, hogy elmondjam nekik akit csak simán barátnőmként ismertek igazából a párom. Ha nem lett volna senkim valószínűleg nem álltam volna csak úgy eléjük, nálunk nem olyan a kötelék, hogy csak úgy a szexualitásról beszélgessünk.
2020. nov. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!