Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan coming outoljak biszexkent a szuleimnek?
Megmondod nekik..
Ha meg pampognak, akkor apádat megkérdezed, hogy miért apu, nem szexi ha két lányt együtt látsz?:) anyudnak meg annyit mondasz, hogy most ezzel azt akarod mondani, hogy apu szebb mint én??
Te tudod kihez vonzódsz, neked kell tudni, ha nekik nem tetszik az meg az ő bajuk!:)
Szerintem csak akkor coming outolj ha lesz egy veled azonos neművel komoly kapcsolatod, egyrészt akkor a szerelmed miatt bátrabb leszel szerintem, másrészt addig felesleges, na meg a szülők hajlamosak a biszexualitást nem elhinni, hülyeségnek nézni, mert annyi baromság van fent a neten, és el akarják hitetni magukkal hogy a kicsi fiúknak/lányuknak márpedig heterónak kell lenni mert ők jól nevelték... nem mintha ezen múlna.
Úgy coming outolj amúgy én szerintem, hogy bemutatod a szüleidnek a párodat, hogy anya, apa, ő nem csak egy barátom hanem a párom. És ennyi, nem kell túl komplikálni. Legalábbis én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!