Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tegnap hazaértem a munkából,be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap hazaértem a munkából,benyitottam a lányom szobájába,azt hittem hogy tanul.Ott ült a barátnőjével bugyiban az ágyon,és simogatták egymást és csókoloztak.Nem szóltam semmit,és kimentem.Ő sem mondott semmit.Hogy beszéljek vele hogy mi történt?40L

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Kamu.

Nyilván egy 40 éves nem tudna kezelni ilyen helyzetet.

2020. nov. 11. 12:37
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
egyszerű, menjél be a szobájába, amikor ő is ott van és mondjad neki, hogy szeretnéd megbeszélni vele a tegnap látottakat, viszont ha nem akarja kibeszélni a dolgot, akkor a helyedben nem eröltetném
 3/16 anonymousreview60 ***** válasza:
76%
Sehogy, majd ő kezdeményez, ha akar. De azért jó nagy barom vagy, hogy nem kopogsz.
 4/16 anonim ***** válasza:
21%

Beszélj vele nyíltan és őszintén.

Ez a divatleszbikussàg megöli az emberek lelkét.

2020. nov. 11. 12:39
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Tini, kísérletezik... viszont ezzel elérted, hogy nálatok soha ne csináljon ilyet, mert félni fog. Ha a másik lánynál se lehet, akkor jó esetben valami eldugott nyilvános helyen fognak játszani... vagy rosszabb.

Alapvető illem sincs meg 40 évesen se... és ne gyere nekem azzal, hogy a te házad ő meg csak gyerek. Ez senkit nem jogosít fel arra, hogy tapló legyen.

A helyedben leülnék vele beszélgetni és egy bocsánatkéréssel kezdeném, amiért kopogás és invitálás nélkül rájuk törtél. Mondd el neki, hogy ha szeretne kísérletezni, akkor csinálja nyugodtan (erről szól az egész élet, főleg a kezdeti szakasz, hogy megismerje önmagát) és biztosítsd arról, hogy többet nem törsz be a magánszférájába. Esetleg kapjon zárható ajtót.

2020. nov. 11. 13:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Egy 40 éves nő nem írja azt, hogy 40L. Még akkor sem, ha nincs férje.
2020. nov. 11. 13:03
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Nyald ki.
2020. nov. 11. 13:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az L betű természetesen Lajost jelent.😉
2020. nov. 11. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem mindegy, hogy 10 vagy 20 évesek.
2020. nov. 13. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
🤣🤣🤣
2020. nov. 14. 05:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!