Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyikbe tartozom?
Figyelt kérdés
Nem jönnek be a fiúk, egyszer règen voltam szerelmes egy fiúba de nagyon csúnyán csalódtam benne, azóta nem èrdekelnek, bármilyen kedves, helyes legyen valaki, egyszerűen nem vonz... Akkor itt kèpbe jön hogy lezbikus vagyok e?.. De az a baj hogy a lányok sem èrdekelnek, sosem gondoltam rá hogy lányba lennèk szerelmes... Az egyik barátnõm akiben megbízom azt mondta Aszexuális vagyok... Fogalmam sincs mit gondoljak... Szerintetek?2020. nov. 7. 22:08
1/3 anonim válasza:
Heteró. Majd elmúlik a csalódottság.
2/3 anonim válasza:
Hetero vagy akiben a csalódás miatt komplexusok, gátlások alakultak ki - majd elmúlik, mindenkit pattintottak már le. Leszbikus akkor lennél ha szexuálisan kívánnád a saját nemedet (vagy "szerelmesen") ez viszont nálad nem áll fent.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat 😊
2020. nov. 7. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!