16 személyiség közül melyikbe tartozol?
Véletlenül nem a Katherine Briggs és Isabel Myers által kidolgozott Myers–Briggs-típusindikátor (MBTI) személyiségtesztre gondolsz? Én Lily Mayers nevű kutatót nem ismerek, de van pár ember, aki ezt a nevet viseli.
Ha erre gondolsz, akkor az INTJ és az ENTJ között jöttek ki eredmények, de gyakrabban INTJ.
1 válaszoló, igen, bocsánat, Isabel Myersre gondoltam, biztos voltam benne, hogy kijavítottam (mert én is észrevettem a hibát), de ezek szerint nem.
És te inkább introvertáltnak vagy extrovertáltnak "érzed" magad a mindennapjaidban,illetve vannak olyan tulajdonságaid (a személyiséged alapján) amik lecserélnél vagy éppen semmire sem cserélnéd el?
Társasági ember vagyok, igényem van a társaságra, de jól ismert emberek társaságára. Ilyen társaságban aktív, kezdeményező is szoktam lenni. Idegen társaságban viszont nehezen találom fel magam. Viszont abból a szempontból meg erősen introvertált vagyok – és ez szerintem az introvertáltság valódi jelentése –, hogy bár igényem van a társaságra, hosszútávon ez számomra fárasztó, kimerítő. A pihenés számomra az egyedüllét, az önmagammal, illetve a párommal töltött „belső” idő.
> vannak olyan tulajdonságaid (a személyiséged alapján) amik lecserélnél
Tudok lusta lenni, és tudok halogatni dolgokat. Igyekeztem az évek során ezt a hibát megnyirbálni, de még van mit ledolgozni belőle.
> vagy éppen semmire sem cserélnéd el
Az intelligenciámat, az analizáló, szintetizáló képességemet – mélyére ásni témáknak, több szempontból körbejárni és úgy alkotni róla képet, véleményt – nem cserélném el.
INTP
Illik rám, de annyira nem szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!