Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudnám rá venni hogy új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rá venni hogy új pozíciókat próbáljunk ki ?

Figyelt kérdés

A párommal már 4 hónapja együtt vagyunk,de nem latok benne izgalmat. Mármint szex téren jó meg minden csak szeretnek ki próbálni más pózokat .

Pl 69 viszont ő nem akarja azt mondja ő már próbálta ezeket és nem jó.

Nekem ő az első barátnőm és sokkal tapasztaltabb nálam.

Hogy vezessem fel neki finoman?

Legutóbb össze vesztünk eléggé csúnyán amikor fel hoztam neki

Én nem tehetek arról hogy neki már több alkalmi partnere volt nekem meg csak ő az első.

Be vallom zavar is hogy neki volt már vagy 15 partnere és ha kerdezem hogy jól csinálom azt mondja persze ,de soha nem mondja hogy így jobb lenne. Tudom hogy elsőre nem lehetek profi ezért is kérem a bátorítást út mutatást.

Én 18

barátnőm 23

2020. nov. 3. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jelét is adja annak, hogy élvezi, amit csinálsz, vagy csak fekszik akár egy darab fa?
2020. nov. 3. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem biztos, hogy érzelmileg elég érett ahhoz, hogy ezt az egész kapcsolatot veled tényleg komolyan kezelni tudja. Aki ezen ilyen szinten kiakad, annak komoly problémái vannak, akár nő, akár férfi és akármilyen nem iránt is érez vonzalmat...
2020. nov. 3. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon reszt csak tényleg fekszik ... A hangját sűrűn fogja vissza.

Nyalni sem nagyon enged pedig engem az izgat fel olyankor látom milyen kiszolgáltatott és hangos.

2020. nov. 3. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján az első válaszolóval értenék egyet és azt mondom, keress mást magadnak. Hosszútávon vele nen fog működni.
2020. nov. 3. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De ha csak fekszik, miből gondolod, hogy sokkal tapasztaltabb?

Aszexualitás, trauma szexuális téren, amire így reagál?

2020. nov. 3. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
#5 a szexpartnerek száma nem egyenlő azzal, hogy valakinek kialakult szexkultúrája is van... a tapasztalat a mennyiségből és nem a minőségből adódik. Állásinterjún is azt kérdezik még mindig itthon, hogy hány év tapasztalatod van, nem pedig a valós tudás felmérése az első.
2020. nov. 3. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolom én is, hogy keress még más partnert is magadnak, biztos nem könnyű, de érdemes.
2020. nov. 6. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Figyu, az lehet hogy barátnődnek volt már 15 szexpartnere, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a mai napig egy kapcsolata sem volt még neki.

Olyan mintha ő nagyon jól ellenne a saját kis önző világában.

Ha szépen mondod neki, hogy változatosabb szexre vágysz és ő semmit sem reagál, akkor ideje lelépni, mert ez csak a kezdet, később egy rakás egyéb dologhoz ugyan így fog viszonyulni.

2020. nov. 6. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy egyes dolgok másokkal nem tetszettek neki az nem zárhatja ki, hogy veled sem fog. Ez egy kifogás plusz mivel ezt mondja így valószínű nem is tenne érte, hogy az legyen.

Mennyire szeret téged őszintén? Ez esetben oda kellene (szerintem) figyelnie arra, hogy boldog vagy vagy sem.

19L

2020. nov. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!