Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet a szex 200 kg feletti nővel? Milyen pozíciókat kedvelnek, mit szeretnek a legjobban?
Figyelt kérdés
Nagy álmom,vágyam ekkora hölggyel ágyba bújni,és kíváncsi vagyok,mit szeretnek,mivel lehet boldoggá tenni őket. Aki gyűlöli a kövér nőket,kérem ne írjon gúnyos megjegyzéseket.2019. jún. 21. 12:38
1/12 anonim válasza:
szerintem rövid vagy legalábbis a férfi fog többet dolgozni egy 200 vagy a feletti test nem túl fitt volt nagyon kövér ismerősöm és elmondta hogy már attól lefárad hogy megtesz 15 métert az autóhoz persze nem esik össze csak megérzi
2/12 anonim válasza:
160kg volt a max. Imádtam, én is bevállalnék 200feletti csajt.
3/12 anonim válasza:
Volt itt egy csaj sbbw azt hiszem igy kell írni vele nem jött össze ?
En a száz kilómmal izzadok mint állat ebben a melegben.
Ha valaki ekkora mint akire vágysz nem tudom mi kepzelhető el vele szexben, vagy akar csak egy sima sétában is .
Nem gúnyosan irtam, caak a nyár megterhelő,
4/12 anonim válasza:
A rotációs kapa pózt szeretik nagyon, miközben fing a pasi, mint egy traktor.
5/12 anonim válasza:
No vagyok de szamomra biztos nagyon visszataszito lenne es elmenyben szegenyes
6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találkoztam itt ssbbw lánnyal. Az ssbbw a nagyon kövér angol rövidítése. Amerikában rengeteg van,nálunk sajnos szégyen,ha egy nő kövér. Pedig emberileg lehet,hogy különb,mint egy jó alakú.Ráadásul számomra vonzóbb is.
2019. jún. 21. 16:10
7/12 anonim válasza:
Mielőtt aláfekszel, azért köss egy biztosítást!
8/12 anonim válasza:
Én komoly párkapcsolat céljából szeretnék ismerkedni extrémen túlsúlyos nővel. 24/F
9/12 anonim válasza:
Facebookon van BBW around the world oldal..
Ott van szép számmal ilyen magyar csaj 100+ tól..
10/12 anonim válasza:
#9 és szerinted mit érek azzal, hogy 1 oldal feltölt képeket? Attól még nem lesz egyikkel sem komoly kapcsolat... #8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!