Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más leszbikus is érzi úgy hogy nem kedveli a legtöbb leszbikust?
Figyelt kérdés
Nem szeretem hogy a többség fiús, nagyképű, maszkulin, magamutogató és mindenkinek a masodik szava a gci meg a fszom mint a kocsisoknak
Mintha tényleg tultengene a tesztoszteron mindenkiben
Irritáló és közönséges nagyon sok lany
Nyilván van pár kivetel úgyhogy csak arra vagyok kíváncsi hogy más is idegenül erzi magát más leszbikus között?
2020. nov. 2. 06:52
11/12 anonim válasza:
Túlnyomó részt, leszbikus csoportokban is inkább pasis nőket látok, tehát szerintem is mondhatjuk, hogy túlnyomó részt.
Emberileg semmi bajom sincs velük, egy nagyon jó barátnőm sem túlzottan nőies, de mint barát, aranyat ér.
Az már más dolog, hogy szexuálisan vonzónak tartom-e őket, mert erre a válasz a nem.
Bár én biszexuális vagyok, nem leszbikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!