Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más leszbikus is érzi úgy hogy nem kedveli a legtöbb leszbikust?
Nem szeretem hogy a többség fiús, nagyképű, maszkulin, magamutogató és mindenkinek a masodik szava a gci meg a fszom mint a kocsisoknak
Mintha tényleg tultengene a tesztoszteron mindenkiben
Irritáló és közönséges nagyon sok lany
Nyilván van pár kivetel úgyhogy csak arra vagyok kíváncsi hogy más is idegenül erzi magát más leszbikus között?
Engem meg azok irritálnak,"hogy fúj egy fiús leszbikus, én nőt akarok nem egy pasiimitátort"!
Mégis elvagyok magammal javaslom neked is. Mindenki más fogadd el.
2# korulneztel már valaha egy leszbikus csoportban?
Amúgy vegyük ki a fius szot a problemakbol mert nem az a lényeg
Hanem ez a már megint kitty felé én vagyok a fasza gyerek feeling
És nem az a kerdesem hogy van e aki nem olyan mert halisten van hanem hogy más erez e hasonloan
2# korulneztel már valaha egy leszbikus csoportban?
Nem, nem néztem körül, de van 9 exbarátnőm, meg ezen kívűl még ismerek kb 30 leszbikus lányt, és egyik sem volt meg csak hasonló sem. Tinderen is jönnek szemben a fiús leszbikusok, őket balra húzom, mert nem az eseteim, és vannak szép számmal teljesen lányosak is.
Hát azért valljuk be, te sem rendelkezel egy szemet gyönyörködtető fogalmazási stílussal. Az, hogy másnak ebbe bejön a káromkodás is, részlet kérdés.
Az meg külön érthetetlen, hogy a káromkodást, mint ocsmány kommunikációs formát lekorlátozod a (leszbikus) nőkre. Szerintem egyaránt gusztustalanul hathat bárkitől. De persze a szexizmus mindenkiből árad, a lányok legyenek finomak, nőiesek, beszéljenek szépen, mert az nem illendő. A csúnyabeszédet meg hagyják meg a férfiaknak, mert hát az olyan férfias. A köpködéssel meg nők után füttyögéssel együtt.
Szerintem az egész jelenséggel probléma van, nem csak az igénytelen leszbiket középpontba állítva.
Kittivel meg nem tudom mi bajod, azért erős azt állítani, hogy ő a fentebb említett kategória.
Lehet engem is szétoffolni nyugodtan, mert látom most itt menő fröcsögni és támadni, rajtam kiélheti ezen vágyát bárki.
Hát érdekes módon sok hetero lányt is ismerek aki csúnyán beszél és mégis amúgy nőiesen öltözik meg viselkedik. :D
Én az ítélkezésektől akadok ki, mintha bárkinek joga lenne pálcát törni a másik felett.
Én társkeresőn vagyok,de eddig egy se volt,aki érdekes lett volna,úgy hogy engem inkább ez csesz fel,mert bár én is tudok rondán beszélni (mondjuk a gec. az pont olyan amit nem mondok) ha ideges vagyok,és lányos lány vagyok emellett,de az,hogy meg se erőlteti a lányos lány rész magát beszélgetésben,vagy vannak ilyen Kittyhez hasonlóak hogy látszik lány,de fiús a stílusa (hülye magyarázás de érthető talán),na ők szintén nem.
Még nem voltam élőben ilyen közösségben mert fel se vállalom magam,de ez már most egy ilyem negatívum,de szerintem ez csak itt magyarba van inkább,hogy a legtöbben bunkó beszédképtelen sz@rok,akik ismerkedni akarnak mindenhol de nem tudnak😂 18/l
Hát ha rád anyáznak egy társkeresőn, akkor lehet a te viselkedéseddel van a probléma. Ezen én elgondolkoznék...
Az meg, hogy ki mennyire fiús, tök szubjektív.
Hallottam már olyat is, aki szerint az már nem nőies ha valaki nem mindig van szoknyában, magassarkúban és full sminkben. Van, akinek más a kritérium.
Ez kb pont az, mintha azon sírnál, hogy mindenki alacsony vagy, hogy mindenkinek barna a haja. Senki nem köteles a te ízlésedhez alakítani magát, nem terméket vásárolsz, hanem embereket ismersz meg.
Ha az akit te megálmodtál magadnak nincs fenn, az nem a többi leszbikus problémája...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!