Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nyalt engem, mikor a szüleim ránk nyitottak. Nem szóltak semmit, és kimentek. Azt hitték eddig hogy a fiúkat szeretem. Hogy mondjam el nekik hogy én a lányokhoz vonzódom?20L
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 11:40
11/15 anonim válasza:
Mi ezen az undorító? Instant merevedesem lett a sztoriról...
12/15 anonim válasza:
13as vagyok,
Nekem az se undorító ha két pasi szopja egymást. Egyszerűen csak nem érdekel. De a lányok azok igen. Amúgy milyen aranyosak ahogy tini korukban megélik a kis szexualitásukat. Még sok jó nyalast kívánok a kérdezőnek 😀
13/15 anonim válasza:
Hat nyalják egymást egészségükre xD engem meg az nem érdekel
15/15 anonim válasza:
20 évesen szerintem nem tartozol nekik magyarázattal a szexuális életedet illetően. Ha érdeklődnek elmondhatod nekik, hogy leszbikus vagy esetleg biszexuális vagy, de ez a te magánügyed. Gondolom te sem kéred őket számon, miért szeretnek bizonyos ételeket, zenéket, tv műsorokat.
A szexuális érdeklődés is pont ilyen, ízlés kérdése, mindenkinek más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!