Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem értem, hogy a hajszín hogyan lehet ennyire fontos nálatok. :D Ő lehet hiába lenne más hajszínnel, ha ez áll neki a legjobban. A stílusban az a fontos, hogy az ember megtalálja a magához legjobban illőt és jól érezze magát a bőrében ezáltal. Nekem is mondták már, hogy szőkék nem jönnek be nekik, hanem a barnák, ami az eredeti hajszínem, de sokat dobott a megjelenésemen a szőke. Viszont ez alapján válogatni főleg az szerintem inkább nevetséges.
Szerintem simán tökéletes külsőre a hölgy, bár nekem sem az esetem, ez hajszínen nem múlik vagy ilyesmi, más stílusú nők vonzóak számomra és az én stílusom is teljesen más, mégcsak nem is ilyen a célom az álom külsőmet illetően. És nyilván tud vonzani olyan is, aki nem azt a stílust képviseli, ami a zsánerem, hanem valami mást.
Személyiségekbe meg nem mennék bele, nem az volt a kérdés basszus, nem értem miért kell ide keverni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!