Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért olyan nehéz leszbikuskén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz leszbikusként ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pár lánnyal írogattam korábban és mielőtt igazán megismerhettük volna egymást, hirtelen felszívódik. Még egyiknek a Facebookját se találom már. Másik meg írja, hogy szívesen megismerne, találkozna velem, de nagyon nem írogat nekem, így arra következtetek, nem érdeklem őt annyira mégsem. Neten kívül ti, hogy ismerkedtek? Feltételezem nem mentek simán oda egy lányhoz, és megkérdezitek, hogy "Szia, szereted a lányokat?". Úgy megismernék egy szép, helyes és kedves lányt akivel még lehet is valami. Van esetleg valami taktikátok ilyen helyzetekre, mikor ismerkedni akartok? Vagy csak tényleg szerencse kell ahhoz, hogy kifogj egy hűséges lányt aki nem tűnik el? Csajok akik leszbikusok, ti hogyan csináljátok ezt, vagy nektek is ilyen nehezen megy? Meg honnan tudhatom, hogy a lány valóban leszbikus és hosszú távra tervezne és nem csak kipróbálni akarja és egyből nyomná a szexet? 23L

2020. okt. 18. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem konkretan rad ertettem, olvasd ujra.
2020. okt. 18. 19:29
 12/20 A kérdező kommentje:
ja bocsesz :D
2020. okt. 18. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Ah manapság nem érték a hűség meg ilyenek. Mindenkinek kb. van egy exe akin nincs túl de azért ismerkedik. Amúgy ezek miatt nem merek ismerkedni úgy.

Egyébként igen, simán odamegyek ilyennel, ha úgy adódik. 😅 Telefonszámot face jelölést kaptam így, negatív vonzata nem lett. 😁

Amúgy esetleg kocsmázás, de nekem az, hogy annyira darab húsnak nézzenek az sok. Túl demiszexuális vagyok hozzá sajnos. 😂

2020. okt. 19. 04:02
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Miért van az, hogy valaki kiír egy kérdést és akkor mindenki önfeledten elkezd mutogatni, bíráskodni, kioktatni?:D

Mármint én is értem, hogy úgy, ahogy van, fszság az egész kérdés, de milyen jogon kezd el kiosztani bárki bárkit egy ilyen kérdés miatt?

Ennél sokkal irritálóbb emberek is írnak ide...

Abszolút nem érzem indokoltnak ezt a nyilvános lincselést.

Kíváncsi lennék, hogy az önjelölt igazságosztók közül hány ember makulátlan, és hányan szeretik, ha nekik ugranak, mint egy farkasfalka, hogy szanaszét osszák őket:D

Lehet jelentkezni, én is tudok alázni.

Nem, nem védem a kérdezőt, csak már dühítő ez a lincshangulat folyton, meg ez a sok magaslóról beszélő.

2020. okt. 19. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
A kérdésére válaszoltunk, amire legtöbbször a külső a válasz. Hiába próbáljátok letagadni, nyugtatgatni, léteznek ronda emberek, akiknek sosem lesz könnyű az ismerkedés. Ez nem érvényes a kérdezőre, elfogadtam, többet nem is említettük. Így valószínüleg a személyisége a problémája, amit sminkkel nem tud elrejteni.
2020. okt. 19. 12:58
 16/20 A kérdező kommentje:
jo bocsánat akkor nem vagyok nagyon humoros kedvemben, mikor nem ilyen válaszokra vártam volna. Itt elég sok bántást kapok és nem ez az első kérdésem itt...érthetitkek a kiakadásomat, egyáltalán nincs okom itt humorosnak lemnni mikor való életben az vagyok csak ti nem ismertek.
2020. okt. 19. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Így van, nem ismerünk, honnan tudnánk, hogy miért nem sikerül másokkal ismerkedned?
2020. okt. 19. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Az is nehezíti az ismerkedést, ha jószándékú üzeneteket válaszra se méltatsz:)
2020. okt. 19. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:

15-ös!! A szépség relatív, így ennek az elképzelésednek úgy, ahogy van, el kell keserítselek, sajnos, vagy nem sajnos, DE NINCS ÉRTELME. Akárhogy néz ki az ember, valakinek úgy is tetszeni fog,másnem zsák a foltját.

Kérdező, ne is foglalkozz az ilyenekkel! Hogy a kérdésre válaszoljak: mikor nem vagyok kapcsolatban, és nem neten ismerkedek, akkor megvárom,hogy valaki kezdeményezzen valamilyen közösségben, de nyilván ez csak akkor működik, ha lerí rólad,hogy meleg vagy. Vagy kezdeményezhetsz te is, ha látod valakin, de ne ilyen célratörően,ahogyan te is írtad. Először csak barátkozz lesz, ami lesz alapon,nem kell rágörcsölni! Ha nem vagy valakiben biztos, puhatolózd ki (hogy minimum biszex-e). Neten meg igazából szerencse kérdése. Nekem volt három komolyabb esetem is netről,mindez kb. kicsit több,mint 4 év alatt. Nem lehetetlen,csak próbálkozni kell, és nem szabad rágörcsölni. Az utolsó kérdés: ez nehéz,mert simán behazudhatja,hogy komoly kapcsolatot akar,de valójában csak kalandozik. Erre meg azt tanácsolom -amennyiben neten kezditek az ismerkedést- beszélgess vele csak neten (lehet írásban, hangban, videóban) pár hónapig,ismerd meg minél jobban. Ha meg személyesen, akkor mondd azt neki,hogy te még nem állsz készen az első légyottra,nem szeretnéd elsietni,mert nagyon komolyan gondolod ezt az egészet, és szeretnéd őt minél jobban megismerni, ilyesmi.

Remélem tudtam segíteni.

2020. okt. 20. 07:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ránézésre sehonnan.

Célszerű barátkozni,aztán mikor picit barátibb a kapcsolat akkor lehet puhatolózni.Leginkább elkéne jutni arra a pontig,hogy közös program legyen. Tudom tökre időigényes,de legalább nem leszel kellemetlen szituban. Ha meg kiderül,hogy full heteró, akkor barátnak még jó lehet.

Én így voltam a fogorvosnőmmel :D

Mindig nyitott,kedves voltam vele. Egyszer csak dicsérni kezdett. Hozzám nyomta a melleit. Bepucsított. Meg eléggé elengedte magát velem szemben. Meg mondta, jajj annyira fáradt,nem tennénk át más korra a kezelést? Mondtam persze tegyük,de még bent maradtam beszélgetni fél órát.Nem hiszem,hogy paciensnek mondhatna ilyet egyébként :D Tény én akkori időben hetente 2 hetente jártam oda. Sokszor megsimította a vállamat. Vagy mikor kötött az anyag,akkor oda ült mellém full közel kezét áttette a másik oldalra,combomhoz hozzá ért. Szerintem a hülye is érzékelte volna,hogy ez nagyon nem normális :D Egy témán kiindulva. Bejelöltem ismerősnek és ráírtam,elhívtam kutyát sétáltani. Igent mondott eleinte,majd lemondta. Aztán mikor mentem újra tökre semleges volt velem és a szemembe se mert nézni. Ami fura volt. Utána már nem dicsért,nem nyomta hozzám magát és nem volt annyira közvetlen mint előtte. Mai napig nem értettem a dolgot. De már nem dolgozik itt. Másik dokinő van helyette.

Vagy volt még egy csaj akinek a hüvelyk ujján gyűrű is volt, van és hát köztudott,hogy leszbikusság jele.

Eléggé pasis is volt,túl laza. Külsőleg nőies egyébként. Eléggé közvetlen volt velem. Próbáltam azért puhatolózni és ráírogatni,beszélgetni vele. De nem annyira akart. Végül hagytam inkább. Persze utcán össze futunk és van időnk egy órát is elbeszélgetünk.Aztán most csávója van.

Szóval valóban nem egyszerű,de eddig mindenkinél inkább a barátkozás puhatolózás elvét csináltam. Igaz, nem lett még kapcsolatom így,de legalább kiderültek,hogy heterókkal próbálkoztam valószínűleg :D Azért belegondolva ha rögtön nagyon rámegyek az ismerkedésre nő nő szinten szerintem totál beégtem volna.

Ez csak kettő, több hasonló sztori van ahol próbálkoztam,mert mintha jeleket láttam volna,de aztán semmi.

Én már úgy vagyok,hogy én is várom,hogy rám írjon valaki :D Vagy hozzon csak úgy össze a sors valakivel. Nyitott,barátságos vagyok mindig pont azért,ha bármikor találkozok olyan lánnyal,hátha megfogja,hogy kedves,mosolygós és barátságos vagyok,talán más is próbálkozna nálam. De eddig nálam senki. Tény rólam se mondják meg,hogy biszex vagyok.

2020. okt. 21. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!