Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lehetett?
Zuhanyoztam edzés után és a szomszéd fülkébe odaállt egy csaj. Függöny nincs, csupán kis válaszfalak.
Észrevettem, hogy engem néz.
Udvariasan elnézést kért, aztán megkérdezte milyen módszerrel szőrtelenítem lent magamat, mert "nagyon szép".
Válaszoltam neki és amíg beszéltem, ő folyamatosan a puncimat nézte.
Nem tudom eldönteni, hogy leszbikus volt-e vagy csak közvetlen. Lehet, hogy ismerkedni akart?
Sose szólított még le leszbikus.
Hát én a pöttymentes, tükörsima (és barna) lábakat sasolom irigykedve egész nyáron, mert rohadtul csúnyának találom a sajátomat, már kamaszkorom óta vesződök a borzasztóan fehér bőrömmel, a benövő szőrökkel, a pöttyökkel, radírokkal, gyantákkal, krémekkel, hámlasztásokkal....
Nincs lábfétisem, biszex is csak "fejben vagyok" ezidáig, mégis volt már, akitől megkérdeztem, az ő lába mitől ilyen 3D fotosop-küllemű. És nem akartam semmit tőle.
Ugyanezt puncival nem merném, de talán csak én vagyok túl bátortalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!