Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nőies leszbikus vagy biszex lányok? 24L/L
Szerinted mindig nekem kell írnom?
Elegem van hogy mindig én írok a másikra és néhány mondatváltas után eltűnik :/
Magamból kiindulva persze, hogy vannak.
Nőiesnek is igen: Rendszeres, de nem dúúrva smink, alapozó, rúzs, néha ok nélküli helyzetben, otthon is :D
28/bi
Igen, de jelenleg kapcsolatban. :)
20/L/B
Írtam a Kérdezőnek, de kiírom ide is:
Szia!
Aktuális még a kérdésed? :)
Pont azért jöttem fel most Gyakorira, mert már régóta motoszkál bennem, hogy szeretnék lányokkal ismerkedni. Már tizenévesen is foglalkoztatott a téma, meg is ismertem pár hozzám hasonló lányt, de csak csókig jutottunk - éretlen, tapasztalatlan is voltam egyrészt, másrészt nem sikerült olyan lányt találni, akivel igazán egy húron pendültünk volna.
Azóta volt két barátom, meg tudom találni a hangot és a szerelmet a férfiakkal. Viszont továbbra is nagyon érdekelnek a nők, csodálom a nőiességet, a puhább-lágyabb érzékiséget, foglalkoztat, hogy milyen lehet két nő találkozása az ágyban. Így ugye más minőségek "ütköznek", mint a hagyományos férfi-nő felállásban.
Ha van kedved megismerkedni, várom a válaszodat! :) 23 éves, nőies, budapesti, egyetemista lány vagyok.
Mások is írhatnak (lányok), nem csak a Kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!