Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, Nektek a férfi nemi szerv taszító/undorító? vagy inkább közömbös?
Fuuu, én ránézni alig bírok :s Kerülöm a látványt, amikor csak tudom.
Amúgy nem is ezzel van a legnagyobb bajom, hogy nem tetszik a látvány. Mert a punci se olyan hűdeszép látvány.
A baj inkább azzal van, hogy nem tudok vele azonosulni. Szószerint nem értem, hogy... Hogy az mi, miért olyan, miért úgy néz ki... Vagy nem is tudom, nehéz elmagyarázni. De magával a férfitesttel is így vagyok. Egyszerűen nem értem, hogy miért olyan. Mármint értem, felfogom éppésszel, hogy miért kell, hogy olyan legyen. De valahogy még sem értem...
Tényleg nehéz megfogalmazni. Elfogadom őket, de azonosulni soha nem fogom tudni velük.
A férfitest az közömbös. Látom hogyha jól nézz ki egy pasi, de nem hat meg.
De a pénisz viszont taszító. Fiatalon próbáltam fiúkkal randizni, de kirázott a hideg már attól is ha belegondoltam hogy nekem azt meg kelljen fognom. Nem hogy a számba vagy magamba engedni. A gondolat is taszított, meg a fiúk túlzott közeledésében is kellemetlenül éreztem magam.
Bár én nem vagyok leszbikus, de engem is taszít a férfi nemi szerv látványa.
Mint a “Marslakó a mostohám” filmből a táska....
Ha van egy férfi látom hogy szép arányos izmos,de hidegen hagy.
A pénisztől nem irtozom vagy valami, tudnék is mitkezdeni vele (ha kéne) de mintha egy kolbász lenne. Olyan izgató mint egy kő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!