Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Volt olyan, hogy egy férfi megfogott titeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az inkább biszex kategória, de szerintem nem lehet ennyire merev határvonal.2020. szept. 27. 11:35
2/6 anonim válasza:
Volt. De nem szerelmi vagy szexuális értelemben. Vonzódni nem tudunk hozzájuk, mindegy milyen szuper pasi valaki.
3/6 anonim válasza:
Volt, aztán elengedett.
Viccet félretéve nem.
4/6 anonim válasza:
Na ez nálam érdekes dolog, én ugyanis író vagyok, és mindent és mindenkit megnézek, és az emberi szépségre, vonzerőre, szexualitásra eléggé széles perspektívával nézek, és ha valakinek olyan karaktere vagy személyisége van, akkor nagyon meg tud tetszeni, sőt, akár vonzalmat is érezhetek, de a testiségig nem jutnék el egy férfival. Konkrét példát is mondok, nekem Brendon Urie meg Dicaprio a két hetero crushom :D De szerintem különbséget kell tenni aközött, hogy te valakihez nagyon vonzódsz vagy csak érzékeled a vonzerejét, illetve szerintem olyan is lehet, hogy valakit inspirál valaki, és ezért crusholja. Az én esetemben ez lehet a helyzet az említett két csávónál. 20/L/L
5/6 anonim válasza:
Igen volt. Szervezett randihelyen ismertem meg nőnek öltözve és először is azt gondoltam hogy lány. Sok csaj megirigyelhette volna közöttük. Nagyon szexi volt, és az illata, fel is izgultam.
6/6 anonim válasza:
volt. De igazából csak a személyisege. Ami a ruha alatt van az teljesen hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!