Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen heterónak tartottam magam, van is barátom, akit nagyon szeretek, szexuálisan is minden rendben van köztünk.

Viszont sokszor ha felizgatom magam, arra gondolok, hogy egy lány nyal, vagy én őt. Ahogy leírtam ezt, be is nedvesedtem. Sosem próbáltam csajjal.

Viszont ha kielégülök és elmegyek, vagy nem vagyok felizgulva, furának tartom ezeket a gondolataimat és nem is kívánok lányt. Abban biztos vagyok, hogy szerelmes nem tudnék lenni lányba.

24 éves vagyok

2020. szept. 27. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Az ismeretlen varázsa.

Ha szerelmes vagy a barátodba, eszedbe sem jut kiélni ezeket a vágyakat.

2020. szept. 27. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:

Nincs is bennem késztetés erre. Sőt, hármasba se mennék bele lánnyal (sem), mert félnék, hogy a kapcsolatunk rovására megy, ennyit nem ér.

Fantáziálok csak, csak az okát nem értem.

2020. szept. 27. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezek csak a perverz fantáziák, de ha a valóságban eszed ágában se lenne megtenni, vagy ha egy nőt ha látsz meztelenül akkor semmi vágy benned, nem vagy lezbi, se biszex.
2020. szept. 27. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 - miert lenne perverz? #1 - miert is ne jusson eszebe?
2020. szept. 27. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:

4: Ha ezt nem érted, kár lenne magyarázni

2020. szept. 27. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A vágyak arra valok, hogy megbeszeles utan megeljek oket.
2020. szept. 27. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
attol ha kiprobalod meg nem leszel sem bi sem homo... en evek ota abrandozom egy csajszirol, szerintem hatalmas oromet tudnank egymásnak okozni.. sokszor fantazialok rola hogy puncit nyalok...
2020. szept. 27. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nő érez hasonlóan, csak nem merik bevallani. Én sokáig letagadtam magam előtt is, hogy vonzódok a lányokhoz is. L
2020. szept. 27. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 17:10

Amit leírtál pont lefedi a biszexualitást (már ha az ellenkező nem is vonz).

2020. szept. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!